QP Strix Sistem Toplama: Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti

Gayette patlar 82 verimliliği olacak firma oraya +80 i basmayacak çocuk kandırıyorlar
1.si %82 verimliliği varsa gerekli kurumlar tarafından sertifikası zaten verilir, söylediğiniz fiyasko. 2.si hiç kimse o güç kaynağının sistemin o an kullanacağı güç miktarını sağlayacağını garanti edemez isterse 5000 watt olsun sonuçta 80+ sertifikası yok. Lütfen yazarken dikkatli olalım.

Gayette patlar 82 verimliliği olacak firma oraya +80 i basmayacak çocuk kandırıyorlar

Her neyse size göre patlar olsun hadi. 80+ almadı ya kesin %20 verimlilikte çalışıyor. Zalman'ın 80+sertifikalı güç kaynakları da var. Bunun için almamışlar ve %82 verimlilikte olduğunu kendi sitelerinde belirtiyorlar tabi bunu maksimum %82 diyor yani %70-75 de olduğu durumları da vardır daha aşağısına da inmez en yüksek %82 veren bir güç kaynağı %60'a düşmez. En verimli olduğu yük %50 ise %50 yükte %82 verimlilik verir. Ayrıca topladığım sistemi kendime göre 10 dakika içinde toplamıştım. Çok rahatlıkla bu fiyat bandında 80+ bronz bir güç kaynağı ile değiştirebilirsiniz. Ama ben tekrar söylüyorum 600 LE abarttığınız kadar kötü bir güç kaynağı değil yeterli gücü sağlayacaktır patlamayacaktır.

Ben 500 Watt'lık güç kaynağı kullanıyorum 80+ bronze %85 verimliliği var ama 500W. Bu güç kaynağı ile FX 8350 ve RX 570 çalıştırıyorum bir kere sistem kapanması yaşamadım. Bunun verimlilikle alakası yok. O Zalman 600 LE benim kullandığım güç kaynağından daha yüksek güç verecektir elbette. Ayrıca 2060'lı bir sistem 450W'lık güç kaynağı tavsiye ediliyor zaten kullanılan işlemci de 65W TDP değerine sahip. Yani 600W'lık güç kaynağı her türlü yeterli gelecektir. 80+ sertifikasına sahip güç kaynağı da alınabilir bu fiyat bandında. Takıldığınız nokta buysa eğer çok rahat değiştirebilirsiniz. Tercih meselesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…