N Nalsamec Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #11 Cihan_Özcan dedi: 2 ayda düşeceğini sanmam Genişletmek için tıkla... O zaman bence alınır gibi duruyor ama bende kararsız kaldım pahalı biraz Cihan_Özcan dedi: 2 ayda düşeceğini sanmam performans diski olarak düşündüm ekstra bir hdd veya attığınız ssd yi almayı düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Alacak mısın peki sen ben ucuzlasa da fazla ucuzlamaz diye düşünüyorum piyasa
Cihan_Özcan dedi: 2 ayda düşeceğini sanmam Genişletmek için tıkla... O zaman bence alınır gibi duruyor ama bende kararsız kaldım pahalı biraz Cihan_Özcan dedi: 2 ayda düşeceğini sanmam performans diski olarak düşündüm ekstra bir hdd veya attığınız ssd yi almayı düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Alacak mısın peki sen ben ucuzlasa da fazla ucuzlamaz diye düşünüyorum piyasa
Cihan_Özcan Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #12 Nalsamec dedi: O zaman bence alınır gibi duruyor ama bende kararsız kaldım pahalı biraz Alacak mısın peki sen ben ucuzlasa da fazla ucuzlamaz diye düşünüyorum piyasa Genişletmek için tıkla... bir sorun olmazsa bunu ya da incehesaptan bir sistem alacağım
Nalsamec dedi: O zaman bence alınır gibi duruyor ama bende kararsız kaldım pahalı biraz Alacak mısın peki sen ben ucuzlasa da fazla ucuzlamaz diye düşünüyorum piyasa Genişletmek için tıkla... bir sorun olmazsa bunu ya da incehesaptan bir sistem alacağım
N Nalsamec Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 Cihan_Özcan dedi: bir sorun olmazsa bunu ya da incehesaptan bir sistem alacağım Genişletmek için tıkla... Hangi sistem
Cihan_Özcan dedi: bir sorun olmazsa bunu ya da incehesaptan bir sistem alacağım Genişletmek için tıkla... Hangi sistem
Cihan_Özcan Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #14 Nalsamec dedi: Hangi sistem Genişletmek için tıkla... evet kesinleşti fiyat değişmezse bu QP sistemi alcam
Nalsamec dedi: Hangi sistem Genişletmek için tıkla... evet kesinleşti fiyat değişmezse bu QP sistemi alcam