bugrakrkl Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Merhaba, QP bilişimden QP super adlı sistemi alacağım fakat anakarttaki BIOS sürücülerini onlar gönderirken günceller mi yoksa ben mi güncellemeliyim? İşlemci Ryzen 5 3600X. Anakart MSI B450M-A PRO Max. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Merhaba, QP bilişimden QP super adlı sistemi alacağım fakat anakarttaki BIOS sürücülerini onlar gönderirken günceller mi yoksa ben mi güncellemeliyim? İşlemci Ryzen 5 3600X. Anakart MSI B450M-A PRO Max.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Ekim 2020 #2 Merhaba, BIOS sürücüsü diye bir şey yok. BIOS var sadece. BIOS güncellemesini de bu rehberle yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel sürüm de burada: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com
Merhaba, BIOS sürücüsü diye bir şey yok. BIOS var sadece. BIOS güncellemesini de bu rehberle yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel sürüm de burada: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.130 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Sistem olarak alacağınız için güncel gelir diye düşünüyorum ama değilse güncellersiniz.
bugrakrkl Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Merhaba, BIOS sürücüsü diye bir şey yok. BIOS var sadece. BIOS güncellemesini de bu rehberle yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel sürüm de burada: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Genişletmek için tıkla... Peki recep abi qp super sistemini aldığımda en son biosla mı gelir yoksa ben tekrar güncellemeli miyim?
Recep Baltaş dedi: Merhaba, BIOS sürücüsü diye bir şey yok. BIOS var sadece. BIOS güncellemesini de bu rehberle yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel sürüm de burada: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Genişletmek için tıkla... Peki recep abi qp super sistemini aldığımda en son biosla mı gelir yoksa ben tekrar güncellemeli miyim?