QP Super vs Webtekno Gold

Özgey

Centipat
Merhabalar. 1080P60 FPS video çekmek ve renderlamak amaçlı alacağım. Isınma olarak hangisi daha iyidir, performans vb hangisi daha iyidir yazarsanız sevinirim.

Not: 144Hz AOC 27 inç monitör 1600 TL'ye geliyor webtekno sisteminde ayrıyeten kulaklık alıp 1TB HDD yüksektebiliyorum 144FPS Fortnite PUBG gibi oyunlarda almak istiyorum ve 3 4 sene gidebilecek olup ısınma sorunu yaşamayacağım sistemi önerirseniz memnun kalırım teşekkürler.

Bence QP Super daha iyi. Ekran kartı daha iyi. SSD'nin kapasitesi düşük ama James Donkey SSD kullanacağıma daha az kapasiteli daha güzel SSD kullanılabilir. Belki QP Super'de kasadaki fan daha az olabilir. Onun dışında fark göremedim.
Fiyat olarak Webtekno ucuz, parça kalitesi olarak QP Super daha iyi.
Ayrıca birisinde 2060, birisinde 2060S var.
Bana kalırsa Webtekno fiyattan ötürü daha alınabilir, QP zaten 400 TL zam yemiş.
QP Super'in fiyatı artmış, görmemişim.

Sistem özellikleri bakımından QP Super bana daha iyi gibi geldi. Kalitesini bilemeyeceğim.

Ben olsam Webtekno Battle Gold alırdım. Ama SSD'yi Toshiba yapmanı öneririm James Donkey iyi bir marka değil.
Toshiba OCZ de iyi değil SSD konusunda. Crucial BX500 öneririm. Gigabyte SSD'leri de beğeniliyor. En iyisi 860 EVO.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı