QP yasak sürecinde kargo gönderir mi?

botstepz

Hectopat
Makaleler
1
QP adlı siteden Corsair Katar Pro almayı düşünüyorum ama bu yasak sürecinde elime ulaşır mı? Ulaşırsa da genel olarak ne kadar sürede ulaşmakta? Deneyimi ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Sosyal medya üzerinden online satış ve kargo süreçleri sorunsuz devam edecek diye bildiri yayınlamışlar.

3 kez alışverişim oldu, hepsi de sorunsuz ve hızlı geldi.

Sosyal medya üzerinden Online satış ve kargo süreçleri sorunsuz devam edecek diye bildiri yayınlamışlar.

3 kez alışverişim oldu, hepsi de sorunsuz ve hızlı geldi.

Ortalama ne kadar sürede kargoya verdiler onu da öğrenebilir miyim?

Gireceğimiz tam kapanma içerisinde, online satış platformalarından sipariş vermeye devam edebilirsiniz. Çoğu kişi evden sipariş vereceğinden yoğunluk oluşabilir. Bu yüzden siparişinizin birkaç gün gecikmesi de muhtemel.

Qp genel olarak hızlıdır hocam, dediğim gibi 4 günden uzun sürmez diye tahmin ediyorum.

Ben oradan alışveriş yaptığımda ürün 2 günde gelmişti.

Zaten kargoya verme sürecinden sonrası kolay ama daha önceki deneyimlerimden dolayı verilene kadar çok süründüm. QP'nin güvenilir bir firma olduğunu bilsem de deneyimlerimden dolayı e-ticarete biraz kuşku ile bakmıyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…