Efee1 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba, şu an fiziksel ve sanal kart açamıyorum sadece QR kod ile ödeme yapabiliyorum. QR kod ile LoL RP alabileceğim bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Merhaba, şu an fiziksel ve sanal kart açamıyorum sadece QR kod ile ödeme yapabiliyorum. QR kod ile LoL RP alabileceğim bir site var mı?
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2025 #2 Efee1 dedi: Merhaba, şu an fiziksel ve sanal kart açamıyorum sadece QR kod ile ödeme yapabiliyorum. QR kod ile LoL RP alabileceğim bir site var mı? Genişletmek için tıkla... QR kodla ödeme yapabiliyorum dediğin yer neresi dostum, o QR'la ödeme mantığı POS cihazlarında ödeme yapmak için diye biliyorum.
Efee1 dedi: Merhaba, şu an fiziksel ve sanal kart açamıyorum sadece QR kod ile ödeme yapabiliyorum. QR kod ile LoL RP alabileceğim bir site var mı? Genişletmek için tıkla... QR kodla ödeme yapabiliyorum dediğin yer neresi dostum, o QR'la ödeme mantığı POS cihazlarında ödeme yapmak için diye biliyorum.