snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Merhaba yazıcı toneri üzerindeki QR kodu okuttum ve bir metin çıktı numaralar vardı. Seri no gibi virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Merhaba yazıcı toneri üzerindeki QR kodu okuttum ve bir metin çıktı numaralar vardı. Seri no gibi virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 26 Ocak 2025 #2 Yazıcıdan bulaşmaz ancak bazı mekanlarda masaya menü yerine QR kod koyuyorlar oralardan bulaşabiliyor haberlerde çıkmıştı.
Yazıcıdan bulaşmaz ancak bazı mekanlarda masaya menü yerine QR kod koyuyorlar oralardan bulaşabiliyor haberlerde çıkmıştı.
OlcayAtakişi Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Size bir itirafta bulunacağım ben bazı mekanların QR kod menüsüne benzeyen virüslü bir QR bırakıyordum.
Size bir itirafta bulunacağım ben bazı mekanların QR kod menüsüne benzeyen virüslü bir QR bırakıyordum.
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 26 Ocak 2025 #4 snowman0 dedi: Merhaba yazıcı toneri üzerindeki QR kodu okuttum ve bir metin çıktı numaralar vardı. Seri no gibi virüs bulaşma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum siteye yönlendirir phishing yapabilirler ama doğrudan virüs indiremez
snowman0 dedi: Merhaba yazıcı toneri üzerindeki QR kodu okuttum ve bir metin çıktı numaralar vardı. Seri no gibi virüs bulaşma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum siteye yönlendirir phishing yapabilirler ama doğrudan virüs indiremez
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Mr.Bubbles dedi: Yazıcıdan bulaşmaz ancak bazı mekanlarda masaya menü yerine QR kod koyuyorlar oralardan bulaşabiliyor haberlerde çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıcı tonerinde idi taratınca sadece metin dedi ve bir numara çıktı
Mr.Bubbles dedi: Yazıcıdan bulaşmaz ancak bazı mekanlarda masaya menü yerine QR kod koyuyorlar oralardan bulaşabiliyor haberlerde çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıcı tonerinde idi taratınca sadece metin dedi ve bir numara çıktı