QR kodlu plaka zorunlu mu?

KaanArda06

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba ben araba sahibiyim ve karekodlu plaka diye bir şey varmış. Bunu yaptırmak zorunlu muyum? Yaptırsam nerede yaptırırım ve kaç TL'dir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben araba sahibiyim ve karekodlu plaka diye bir şey varmış. Bunu yaptırmak zorunlu muyum? Yaptırsam nerede yaptırırım ve kaç TL'dir?
Eğer arabanda karekodsuz plaka hali hazırda varsa gerek yok. Yeni çıkartılacak plakalarda zorunlu.

Ek olarak plakaniz App ise cezasi var diye biliyorum.
APP zaten yasak ama o biraz şans işi. Benim plakam APP ama fontları orijinal ile aynı olduğu için ceza yemedim.
APP plakada font faklı olursa ceza yeme olasılığı çok yüksek.

APP zaten yasak ama o biraz şans işi. Benim plakam APP ama fontları orijinal ile aynı olduğu için ceza yemedim.
APP plakada font faklı olursa ceza yeme olasılığı çok yüksek.
Hocam o olayi biliyorum. Durduran polise gore de degisiyor diyorlar. O font olayi orijinal ile ayniysa fonttan dolayi mi ceza yazilmiyor yoksa farkedilmiyor mu?

Hocam o olayi biliyorum. Durduran polise gore de degisiyor diyorlar. O font olayi orijinal ile ayniysa fonttan dolayi mi ceza yazilmiyor yoksa farkedilmiyor mu?
Fark edilmiyor, nornalde yazılması gerek.
Ama plaka fiyatı da çok pahalı. Ben plakayı kaybettim diye çıkartttım, trafikten çıkartsam 1200 liraya gelecekti ama ben 250 liraya hallettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı