Inoit Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 105 Yer Nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #1 Qres.exe'yi daha önce onlarca PC'de sorunsuz bir şekilde kullandım ama bu sefer şu hatayı alıyorum; Kod:Panoya kopyala Error: The graphics mods is not supported! Bu hatanın sebebi nedir?
Qres.exe'yi daha önce onlarca PC'de sorunsuz bir şekilde kullandım ama bu sefer şu hatayı alıyorum; Kod:Panoya kopyala Error: The graphics mods is not supported! Bu hatanın sebebi nedir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Ağustos 2020 #2 Orada yazdığı gibi desteklemiyor modları. GPU sürücünüzü güncelleyin güncel değilse.
Inoit Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 105 Yer Nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #3 GPU sürücüsü güncel. Birde bir çözünürlükte değil bütün çözünürlüklerde aynı hatayı veriyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Ağustos 2020 #4 Zaten bir uyarıda da bir modda değil modlarda yazıyor. Monitörün destekli değil veya sürücüsü varsa yüklü değil.
Zaten bir uyarıda da bir modda değil modlarda yazıyor. Monitörün destekli değil veya sürücüsü varsa yüklü değil.
Inoit Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 105 Yer Nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #5 Murat5038 dedi: Zaten bir uyarıda da bir modda değil modlarda yazıyor. Monitörün destekli değil veya sürücüsü varsa yüklü değil. Genişletmek için tıkla... Yanıtlarınız için teşekkürler sorunu çözdüm.Tazeleme hızını 59Hz yaparak çözdüm.
Murat5038 dedi: Zaten bir uyarıda da bir modda değil modlarda yazıyor. Monitörün destekli değil veya sürücüsü varsa yüklü değil. Genişletmek için tıkla... Yanıtlarınız için teşekkürler sorunu çözdüm.Tazeleme hızını 59Hz yaparak çözdüm.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Ağustos 2020 #6 Dediğim gibi monitörünüz destekli değildi işte. Desteksiz frekansa alarak bir bakıma uygulamayı yanıltmışsınız.
Dediğim gibi monitörünüz destekli değildi işte. Desteksiz frekansa alarak bir bakıma uygulamayı yanıltmışsınız.