Qt ile Audio meter nasıl yapılır?

Makaleler
22
Daha fazla  
Aklımda bir widget vardı. Her tarafda aradıysam da, bulamadım. Qt ile KDE için widget nasıl yapabilirim? Editör falan var mı, yoksa elle yapılandıracağız? Bir de yapmam gereken yollar neler?

KDE dokümantasyonunda olan yazıyı okudum, ama orada forklama diyordu sanırsam. Ben scratch olarak kendi fikrimi yapmak istiyorum.

Fikri olan var mı?

Normal Qt ile KDE'nin kullandığı Qt aynı olmayacaktır bence. KDE'nin kendi kütüphaneleri ve API'ları var. Bu durumda KDE kendi Github sayfasında veya kendi sitesinde nasıl forklanacağını, ne şekil kodlanacağını anlatmalı. KDE dışında pek kaynak bulamazsınız.

Editör var mı demişsiniz onun için de Qt Creator var. @blamenvidia Qt konusunda bilgili olduğunu düşünüyorum. Konuda yardımcı olabilir.

Editör var mı demişsiniz onun için de Qt Creator var. @ensardev Qt konusunda bilgili olduğunu düşünüyorum. Konuda yardımcı olabilir.
Onu biliyorum, kullanıyorum. Ben plasmoid eklentileri nasıl yapılır onu soruyordum. Orada göremedim, bu yüzden buraya yazdım.

Editör var mı demişsiniz onun için de Qt Creator var. @blamenvidia Qt konusunda bilgili olduğunu düşünüyorum. Konuda yardımcı olabilir.
Maalesef GUI ile çok alakam yok ancak bir gün Qt ve GTK öğreneceğim mutlaka.
Qt Creator kullanıyordum bir ara, tasarımını sevdiğim için diğer dillerde kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…