Quad 9550 İşlemci ve GTX1050 Ti Ekran Kartının Mükemmel Uyumu

khan128

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Sistemim şu şekilde;
İşlemci, Q9550@3,25 Ghz.
Ekran kartı, GTX 1050 Ti.
Bellek, 2*4 GB DDR3 1333 Mhz.
Diskler, 120 GB SSD ve 360 GB HDD.
Monitör, 1080p 1ms ve HDMI ile bağlıyorum.

Ben sizlerle deneyimi mi paylaşmak istedim. Yeni PC toplayacaktım. Alacağım kartta GTX1050 Ti olacaktı.
Önce ekran kartını alıp sistemimle uyumlu olup olmadığını test ettim. 720p monitör ile oldukça güzel sonuçlar verdi.
Daha sonra 4 GB daha bellek ilavesi yaptım ve 1080p monitör alıp sistemimi bu şekilde tamamladım. Yeni anakart, işlemci ve 8 GB bellek almama gerek kalmadan, sadece ekran kartı ilave ederek sistemimi güncellemiş oldum. Eğer elinizde gerçek 4 çekirdekli işlemci varsa önce almak istediğiniz ekran kartını alarak test edin bence. Eğer istediğinize yakın performans alırsanız biraz daha ileriye erteleyebilirsiniz işlemci ihtiyacınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Core 2 Quad mı kaldı piyasada. Daha iyi performans için Core İ serisi veya Ryzen işlemcileri öneriyoruz. Tamam iyi hala iş görür ama ne yazık ki Turbo Boost gibi teknolojiler içermiyor. 45 nm teknolojisi eskidi. Yinede eski sistemler için iyi bir öneri olmuş.

Dediğiniz doğru. Bende de 1050 Ti ve Q9400 var şu an. Anakartım overclock özürlüsü olduğu için 2.75 GHz seviyelerinde kullanıyorum fakat işlemciye yük binen her oyunda neredeyse %50 darboğaz yaşatıyor. Eminim arkadaş işlemciye çok yük binen oyunlar oynamamıştır. Oynasa kesinlikle darboğaz nedeniyle çıldırırdı Umarım benim yaşadığımı yaşamaz.

Darboğaz bayramı vardır o sistemde AC Origins açın bakalım ne olacak

PUBG oynuyorum genellikle ve dediğim gibi 1080p de açıyorum önemsenecek kadar darboğaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…