Anladım o zaman arkadaşın dediği gibi şimdi onu alacağın parayı istersen koy kenara biraz daha biriktir. Yok ben hemen istiyorum diyorsan aynı fiyat sekmentin de 7000 serisi kartlara bak derim. Nacizane fikrim
Düzeltme: Yazdığın kartta işini görebilecek bir kart. Bütçene göre onuda alabilirsin. Ayrıca Suprime kardeşim biraz daha sakin konuşalım dimi arkadaşımız bizden fikir almaya çalışıyor. Sinilenmeni gerektirecek bişi yok.
Takabilirsin yalnız pek iyi performans alamazsın. 1gb yanına 1gb takmak daha mantıklı çünkü dual çalışırlar birde aynı marka olmasına dikkat et. Ayrıca 7730 yerine R7 250 daha iyi bir tercih olur
Ben mesajı yazarken görmemişim o gönderdiğini Pardon... Senin pc'nin PSU kaç watt biliyor musun. Ayrıca alacağın kartın üzerinde belirtir kaç watt istediği. Ama genelleme yaparsak 450 watt altı bu sınıf kartlar için pek iyi değil tabi PSU üzerinde yazan watt her zaman o olmuyor. İyi bir ürün olmalı ki sadece ekran kartını değil tüm sisteminin sağlığı için en önemli bileşendir PSU
PSU'yu değiştirmen lazım almışken de 450 değil 500~550 al yani. Bu deminde söylediğim gibi sadece ekran kartın için değil tüm sisteminin selameti için gerekli