DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2018 #11 Tamamdır. İşlemci sağlam olsun yeter.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2018 #12 DarKSaGaa dedi: Tamamdır. İşlemci sağlam olsun yeter. Genişletmek için tıkla... İşlemci sağlam herhangi bir sıkıntısı yok zaten elinize geçtiginde deneyeceksiniz hangi kargo şirketi ile göndermemi istersiniz ? Ben Yurtiçi kargo ile göndermeyi düşünüyorum uyğunmudur ?
DarKSaGaa dedi: Tamamdır. İşlemci sağlam olsun yeter. Genişletmek için tıkla... İşlemci sağlam herhangi bir sıkıntısı yok zaten elinize geçtiginde deneyeceksiniz hangi kargo şirketi ile göndermemi istersiniz ? Ben Yurtiçi kargo ile göndermeyi düşünüyorum uyğunmudur ?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2018 #13 Size en uygun olanlar bana fark etmez? Ama benim adıma değil başka bir isim üzerine yollayın. Fotoğraf yok kimlikte.
Size en uygun olanlar bana fark etmez? Ama benim adıma değil başka bir isim üzerine yollayın. Fotoğraf yok kimlikte.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2018 #14 DarKSaGaa dedi: Size en uygun olanlar bana fark etmez? Ama benim adıma değil başka bir isim üzerine yollayın. Fotoğraf yok kimlikte. Genişletmek için tıkla... GET açacağım için siz nasıl almak istiyorsanız öyle alırsınız ister kendi hesabınızdan isterseniz arkadaşınızın hesabından.
DarKSaGaa dedi: Size en uygun olanlar bana fark etmez? Ama benim adıma değil başka bir isim üzerine yollayın. Fotoğraf yok kimlikte. Genişletmek için tıkla... GET açacağım için siz nasıl almak istiyorsanız öyle alırsınız ister kendi hesabınızdan isterseniz arkadaşınızın hesabından.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2018 #15 SafakDoruk dedi: GET açacağım için siz nasıl almak istiyorsanız öyle alırsınız ister kendi hesabınızdan isterseniz arkadaşınızın hesabından. Genişletmek için tıkla... Ben size 8'de döneyim.
SafakDoruk dedi: GET açacağım için siz nasıl almak istiyorsanız öyle alırsınız ister kendi hesabınızdan isterseniz arkadaşınızın hesabından. Genişletmek için tıkla... Ben size 8'de döneyim.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2018 #16 Buyurun GET ile şuan satın alabilirsiniz. Emir bey e özel İntel Core 2 Quad - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 606595129 Son düzenleme: 18 Eylül 2018
Buyurun GET ile şuan satın alabilirsiniz. Emir bey e özel İntel Core 2 Quad - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 606595129
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2018 #17 SafakDoruk dedi: Buyurun GET ile şuan satın alabilirsiniz. Emir bey e özel İntel Core 2 Quad - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 606595129 Genişletmek için tıkla... Şu an yoldayım Aydın'a varır varmaz alacağım.
SafakDoruk dedi: Buyurun GET ile şuan satın alabilirsiniz. Emir bey e özel İntel Core 2 Quad - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 606595129 Genişletmek için tıkla... Şu an yoldayım Aydın'a varır varmaz alacağım.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 18 Eylül 2018 #18 Elimde Quad Q9400 işlemci bulunuyor. İlgileniyorsanız, fiyatta anlaşabiliriz?
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2018 #19 DarKSaGaa dedi: Şu an yoldayım Aydın'a varır varmaz alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız ?
DarKSaGaa dedi: Şu an yoldayım Aydın'a varır varmaz alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız ?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2018 #20 SafakDoruk dedi: Ne yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Daha varmadım.