lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar anakartım ASUS p5qplam. Yeni işlemci almak istiyorum. Sizce Quad mı alayım Xeon mu? Aliexpress'ten almak istiyorum. Bir de 350 Watt PSU yeterli olur mu? R7 240, 4 GB RAM ve Pentium E6500 var şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Arkadaşlar anakartım ASUS p5qplam. Yeni işlemci almak istiyorum. Sizce Quad mı alayım Xeon mu? Aliexpress'ten almak istiyorum. Bir de 350 Watt PSU yeterli olur mu? R7 240, 4 GB RAM ve Pentium E6500 var şu an.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Anakartınıza Xeon takılmıyor, sanırsam. Takılıyorsa, Xeon kullanın. Takılmıyorsa, en iyi seçenek Quad olacaktır.
Anakartınıza Xeon takılmıyor, sanırsam. Takılıyorsa, Xeon kullanın. Takılmıyorsa, en iyi seçenek Quad olacaktır.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Riqhtful dedi: Anakartınıza Xeon takılmıyor, sanırsam. Takılıyorsa, Xeon kullanın. Takılmıyorsa, en iyi seçenek Quad olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modlu bios ile takılıyor sanırım.
Riqhtful dedi: Anakartınıza Xeon takılmıyor, sanırsam. Takılıyorsa, Xeon kullanın. Takılmıyorsa, en iyi seçenek Quad olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modlu bios ile takılıyor sanırım.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 lykiamami dedi: Modlu bios ile takılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, öyle ise Xeon iyi seçim olacaktır.
lykiamami dedi: Modlu bios ile takılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, öyle ise Xeon iyi seçim olacaktır.
murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #5 ASUS P5QPL-AM ile Xeon uyumu ASUS P5QPL-AM marka anakartım var. Xeon E serisi işlemcileri destekler mi ? www.technopat.net
ASUS P5QPL-AM ile Xeon uyumu ASUS P5QPL-AM marka anakartım var. Xeon E serisi işlemcileri destekler mi ? www.technopat.net
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 Riqhtful dedi: Doğrudur, öyle ise Xeon iyi seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Quad alsam psum yeterli olur mu?
Riqhtful dedi: Doğrudur, öyle ise Xeon iyi seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Quad alsam psum yeterli olur mu?