QuadCast s ten uzak durulmalı. Eve sokulmamalı. Şahsen sorunsuz bir PSU ve sisteme sahip olmama rağmen beni deli etti. Tüm portları denedim yine problem çözülmedi. Oyun ve Discord aynı anda kullanırken random kopuyordu, ve 1 saniye PC donuyordu. Discord kapalıyken sadece oyun oynarken de aynı problem oluyordu bu arada. Mikrofonun kapalı ya da açık olmasının da bir önemi yoktu. Sonra mikrofonun çalışması için kabloyu tekrar tak çıkar yapmam gerekiyordu.
Reddit'te araştırırsanız benim gibi binlercesini bulabilirsiniz. Power management ayarları vb paylaşmışlar hiçbiri çare olmadı.
İade edip Overgame'den QuadCast 2 aldım, cuma günü sipariş ettim hafta içi elime ulaştı. Direk Type-C 20W portuna bağladım. Tertemiz, en ufak sıkıntısı yok, daha güncel, QuadCast s ten de teknik olarak daha iyi.
Daha QuadCast 2S ile ilgili inceleme videosu falan gelmedi.
Fakat bildiklerimiz:
QuadCast ve QuadCast s: 20 bit / 20 KHz.
QuadCast 2: 24 bit / 96 KHz.
QuadCast 2s: 32 Bit / 192 KHz.
Teknik olarak aralarında en iyisi QuadCast 2s. Fakat ben QuadCast 2S ile 2 arasında son kullanıcıda pek de fark olacağını düşünmüyorum.
RGB takıntınız yoksa QuadCast 2 alın geçin. RGB takıntınız varsa QuadCast 2S incelemelerini bekleyin.