Hayır hocam aynı porta takmadım. QuadCast S kablosu Type-C - USB'a şeklinde. Mikrofona Type-C kısmı geliyor, PC'ye de düz USB portlarına bağlıyorsunuz. QuadCast 2 de direk Type-C - Type-C kablo koymuşlar. Bir de ek olarak dönüştürücü koymuşlar. Ben dönüştürücü kullanmadım zira PC de 2 adet Type-C girişi var. 20W, 10W.
QuadCast S te benim kasadaki USB 3.1, 2.0 portlarının hepsinde denedim. Yetmedi, kasanın ön tarafındaki portlarda denedim problem devam ediyordu.
Benim gibi bu problemle karşılaşan çok insan var, örnek olarak dün biri Reddit'te post atmış:
Ek olarak elimde halihazırda 2 tane daha kulaklık için kullandığım Type-C, USB'a kablosu vardı. Onlarla da denemiştim aynı problem oluyordu. Kısacası kablo ya da portlarla hiçbir alakası yok.
Portlarda sıkıntı olmadığına eminim çünkü Apex Pro kullandığım portta da denedim. Problem devam ediyordu.
Belki bir şekilde yeteri kadar güç çekemiyordur diye gittim uygulamasını indirip RGB değil de static kırmızı bir renk verdim. Parlaklığı da bayağı kıstım, ona rağmen problem devam etti. Zaten mikrofon mute durumdayken de problem oluyordu. O zaman ışıkları hiç yanmıyor zaten.
Direkt Type-C to Type-C seçeneğini denemek kalmıştı. Fakat QuadCast 2'ler gelince iade edip QuadCast 2 çektim. Mutluyum.