B BurakC0 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Anakartım için Intel Xeon E5450 işlemci alacağım ama anakartın markasını bir türlü bulamadım. Bilgisayar şu anda çalışmaz halde olduğu için bakamıyorum. Üstünde Quadro G41-D3C yazıyor ancak internette arattığımda böyle bir anakart çıkmıyor. anakartın aynısının linkini bırakıyorum: Intel G41 Yonga Seti Lga 775 Ddr3 Çift Işlemci Anakart - Buy Intel Dual Core Ddr3 Motherboard,G41 Motherboard Lga 775 Ddr3,Intel Motherboard Product on Alibaba.com Bu anakart için modlu BIOS var mıdır acaba? Not: GTX 750 Ti'yı besleyebilecek bu anakarta uygun işlemci tavsiyelerine açığım (fazla cep yakmama şartı ile). Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Anakartım için Intel Xeon E5450 işlemci alacağım ama anakartın markasını bir türlü bulamadım. Bilgisayar şu anda çalışmaz halde olduğu için bakamıyorum. Üstünde Quadro G41-D3C yazıyor ancak internette arattığımda böyle bir anakart çıkmıyor. anakartın aynısının linkini bırakıyorum: Intel G41 Yonga Seti Lga 775 Ddr3 Çift Işlemci Anakart - Buy Intel Dual Core Ddr3 Motherboard,G41 Motherboard Lga 775 Ddr3,Intel Motherboard Product on Alibaba.com Bu anakart için modlu BIOS var mıdır acaba? Not: GTX 750 Ti'yı besleyebilecek bu anakarta uygun işlemci tavsiyelerine açığım (fazla cep yakmama şartı ile).