Quadro G41M-45C anakarta Intel Q9500 işlemci takılır mı?

Biroyuncu35

Decapat
Daha fazla  
Quadro G41M-45C anakarta Intel Q9500 işlemci takabilir miyiz? FSB ve pin olarak uyumlular ancak TDP değeri olarak anakart sitesinde şöyle bir ibare var. (95W ve üzeri desteklenmez) buna 95W dahil mi? Yoksa sınır 95W mı? Takarsak ne olur?

Merhaba, bu gün (Şubat 2025) aynı anakartı ikinci el olarak aldım, E6500 işlemcim var ama çok yetersiz, bende Q9XXX bir işlemci alıp takmak istiyorum fakat dediğiniz gibi sitesinde 95W ve üzeri desteklenmez yazıyor, acaba denediniz mi? Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz anakartınızı?

Merhaba. Bildiğim kadarıyla en son E8500 İslemci oluyor. 4 çekirdekli islemcilerin hiçbirisi 95w üzeri olduğu için TDP degeri nedeniyle takılamıyor. Buna ek olarak Quadro firmasına mail yoluyla durumu sordum. Uyumsuz olduğunu belirttiler.

Peki Quadro G41M-45C modeli anakart için modlu bios bulabildiniz mi? veya bulmaya çalıştınız mı? Q9XXX serisi işlemcilerden ziyada bios için uygun mod bulabilsem Xeon serisi işlemci takıp kullanmayı düşünüyorum fakat bir türlü modlu bios bulamadım bu anakart için.

Onu da firmaya sormuştum. Güncel bir bios olmadığını söylediler. Biri modlayip paylaşmış mıdır bilemiyorum. Ben bulamamıştım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…