QUADRO G41M-45C BIOS güncelleme

Bilal Çakmak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS H81M-D R.2
İNTEL İ7 4790K 4.0 GHZ
Sappire Pulse RX 6600 8 GB 128 bit
KİNGSTON 16 GB 2X8 (1333-1600)
HARDDİSK 1TB
120GB SSD
1TB SSD
BIOS'a güncelleme yapacaktım ancak kendi sitesinde bulamadım. CPU-Z'yi indirdim ve BIOS Agent Plus diye bir siteye yönlendirdi. 2015'deki güncellemeyi gördüm fakat indirmek için üye olmam gerekiyor ve üyeliği de para ile yapıyorlar. Yani site öyle çıktı karşıma ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Anakartım: QUADRO G41M-45C ANAKART

Son düzenleyen: Moderatör:
G41 chipset anakarta 2015'te BIOS çıkmaz. Hele ki Türk firması ise.
Para koparmak için fake bilgi veriyor olmalı.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Peki BIOS'u nasıl güncelleyebilirim? Overclock yapacağım eski PC'me acemilik atmak için

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Peki BIOS'u nasıl güncelleyebilirim? Overclock yapacağım eski PC'me acemilik atmak için

Merhaba, bende sizinle aynı anakart modeline sahibim, Xeon işlemcileri kullanabilmek için anakartı modlamaya çalışıyorum fakat bir türlü Quadro için modlu BIOS bulamadım, acaba siz bulabildiniz mi? Diğer markalardaki G41 Chipset'li anakartlar (ASUS, Gigabyte, MSI vs.) İçin İsmail_TCP Hastanesi isimli bir beyefendi oldukça kolaylaştırıcı şekilde birçok modlu BIOS yayınlamış fakat Quadro için nedense hiç bulamadım, siz halledebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…