KasperwSky
Femtopat
Daha fazla
GTX 740 diye bir kart yok, GT 740 o ve ofis bilgisayarları için üretildi daha çok. Görüntü versin, video oynatsın.Yeni geldim, şu an eski bilgisayarımda 128 GB'lik SSD hard disk 160 GB hard disk var, Windows 10 8 GB DDR3 RAM var Intel i3 530 var.
GT 240 2 GB'lik versiyonu var ama ben arkadaşımdan Intel i3 7.nesil 8 GB Samsung DDR3 RAM 1333 MHz bir de GTX740 var 4 GB'lik.
Bu bunlara uyumlu mu? İnternette bulamadim, aldığıma pişman olur muyum?
eskiden kalma zaten fazla şey yapmayacağım arkadaşımda intel i3 7.nesille gt 750 veya öyle bir şey var 4gblık r7 240ı verip onları almayı düşünüyorum performans artması içinGTX 740 diye bir kart yok, GT 740 o ve ofis bilgisayarları için üretildi daha çok. Görüntü versin, video oynatsın.
Çok kötü bir sistem doğrusu, kaç para vereceksiniz? Bütçeniz ne?
Üstüne para vermeyeceksiniz yani? Sadece takas ise mantıklı ama üstüne para verirseniz fiyat önemli.eskiden kalma zaten fazla şey yapmayacağım arkadaşımda intel i3 7.nesille gt 750 veya öyle bir şey var 4gblık r7 240ı verip onları almayı düşünüyorum performans artması için
aynen öyle para vermeden alacağımÜstüne para vermeyeceksiniz yani? Sadece takas ise mantıklı ama üstüne para verirseniz fiyat önemli.
Karşı tarafı nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama temizse, sorunlu değilse 500TL(siz) ile 1500'ü takas etmiş oluyorsunuz. (Kaba tabir)aynen öyle para vermeden alacağım
Karşı tarafı nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama temizse, sorunlu değilse 500TL(siz) ile 1500'ü takas etmiş oluyorsunuz. (Kaba tabir)
Tam anlamadım.Kanka eski arkadaşım eski PC'sinin parçalarını veriyor ucuza fazla kullanılmamış akrabasının PC'si çocukluk arkadaşım bozuk olacağını düşünmüyorum ancak şöyle bir sorun var yanında 8 GB'lık Samsung'un sorunsuz dediği bir RAM'i verdi beraber taktık anakart girişinde kalıyor aradım Quadro'yu bekleyin dedi 2 RAM slotu var bir de 4 GB'lık yanında takılıydı PC açılıyordu orijinal ile sonra 4 GB'lık çıkarıp tek taktım açıldı açılır açılmaz mavi ekran verdi onu nasıl düzeltebilirim Intel i3 530 ile mi alakalı?
Ne yapmam lazım en kötü oyunu bile i3 530 varken açmıyor lfsyi bile en düşükte açmama rağmen açmıyor rami taksam biraz faydası olur ama dediğim gibi acilmiyorTam anlamadım.
Bilgisayarı aldınız ve kurdunuz, 8 GB olan RAM çalışmadı. Oda size Quadro'yu bekleyin dedi, Quadro'dan kastı komple kasa mı? Yoksa RAM mi?
Yanında başka bir 4 GB daha vardı, onu çıkarıp tek taktığınız zaman mavi ekran veriyor. i3 530 konusu ise şöyle, 7.nesil i3 ile 1. nesil i3'ün normalde hiçbir alakası yok çünkü aynı anakartı, soketi ve RAM'leri kullanmıyorlar.
Hocam; şimdi sizin eski sistemmi açmıyor, yoksa yeni sistem mi? İ3 530'u arkadaşa vermiştiniz normalde.aynen öyle oldu tek 8gb ram takılı olduğu zaman çalışmıyor mavi ekran veriyor pc şuan bende içinde 4+4 ram var ve bunu 12gb yapmak istiyorum
Ne yapmam lazım en kötü oyunu bile i3 530 varken açmıyor lfsyi bile en düşükte açmama rağmen açmıyor rami taksam biraz faydası olur ama dediğim gibi acilmiyor