KasperwSky
Femtopat
Daha fazla
Hocam; şimdi sizin eski sistemmi açmıyor, yoksa yeni sistem mi? i3 530'u arkadaşa vermiştiniz normalde.
Hata filan veriyor mu?
Hata vermiyor ancak LFS'ye en düşük ayarlarda girsem bile bir zaman sonra zaman aşımı hatasi veriyor i3 530 ile hafta içi getirip takacak i3 7100'ü
Direk anakartla beraber değişim yapıyorlarmış aralarında, nasıl ikna etti onu bende bilmiyorum.Boşuna i3 7100'e para vermeyin H55 anakarta uyumsuz, çalışmayacak. i3 7100 için LGA 1151 soketli uyumlu bir anakart bakmanız lazım tabi bir de RAM'lerinde değişmesi gerekecek, LGA 1151 soket DDR4 kullanıyor.
Direk anakartla beraber değişim yapıyorlarmış aralarında, nasıl ikna etti onu bende bilmiyorum.
Arkadaşa i3 530'u verecek, i3 7100'ü alacak.
Sunucu kaynaklı bir hataymış, farklı port ve ip deneyip çözende var. 3. Parti yazılımlarda aynı soruna sebep okuyormuş.Hata vermiyor ancak LFS'ye en düşük ayarlarda girsem bile bir zaman sonra zaman aşımı hatasi veriyor i3 530 ile hafta içi getirip takacak i3 7100'ü
Sunucu kaynaklı bir hataymış, farklı port ve IP deneyip çözende var. 3. Parti yazılımlarda aynı soruna sebep okuyormuş.
Hocam, en başta rica ediyorum biraz daha anlaşılır yazın.Peki nasıl yapacağım i3 7100 yerine bu anakarta uyumlu mum en performanslı ne alabilirim ekran kartı uyumlu olsa bari tek fanlı GTX745
Bana öneri verin ne yaqpacağımı bilmiyoorum anakartı değiştirmeden en yüksek şeyleri kullanmak istiyorum
şuan mc 1.17.1 açmayı deniyorum inş açılır açılmazsa 1.16.5 denicem
Hocam, en başta rica ediyorum biraz daha anlaşılır yazın.
i3 7100 şu an i3 530'un takılı olduğu anakarta uyumsuz, takamazsınız direk. Uymaz yani, ama o arkadaşınız anakartıyla beraber verirse bir problem yok. Şu anki i3 530'un anakartınada pek bir şey takamazsınız, şahsen i5 760 Filan öneririm en fazla, oda 200TL filan 2.el.
Ekran kartı sıkıntı yapmaz, istediğiniz bilgisayara takabiliyorsunuz.
Hocam en uygun dediğim gibi 200 civarına i5 760 filan olur. Dahada yüksek meblağlar yersiz.Live for Speed oyununu herkes bilir onu açarken sıkıntı yok ama herhangi bir tuş mesela oyuna girmek için Shift j bastıktan sonra tak donuyor zaman aşımına düşüyor arkadaşım uyumsuz olduğu için veremeyecek ama sanırım GTX745'i vermeyi düşünüyor en ufak bir şeyde kapanıyor az önce 0xef hatası verdi mavi ekranda şu işlemciden kurtulup en yüksek performanslı ne takabilirim veya oyuna falan girerken bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam en uygun dediğim gibi 200 civarına i5 760 Filan olur. Dahada yüksek meblağlar yersiz.
Oyun için yeni konu açın, "0xef" hatası için özel bir kategori vardı ve bilgileri insanlar var bu konuda.