ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #11 aMephisto dedi: Hocam Belirttiğim Gibi İnternetten Taksitle Alma Şansım Yok Elden Verebileceğim Bir Yer Olması Gerekiyor Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaşıyorsunuz?
aMephisto dedi: Hocam Belirttiğim Gibi İnternetten Taksitle Alma Şansım Yok Elden Verebileceğim Bir Yer Olması Gerekiyor Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaşıyorsunuz?
aMephisto Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 ŞenolGüneş dedi: Hocam bu sistemin fiyatı ne kadar? Daha doğrusu bütçeniz ne kad Genişletmek için tıkla... ŞenolGüneş dedi: Hocam nerede yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bursa hocam
ŞenolGüneş dedi: Hocam bu sistemin fiyatı ne kadar? Daha doğrusu bütçeniz ne kad Genişletmek için tıkla... ŞenolGüneş dedi: Hocam nerede yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bursa hocam
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #13 aMephisto dedi: Bursa hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Bursa`da bilgisayar mağazası varsa oralardan alın daha iyi olur. Hocam biraz baktım Bursa'da Vatan mağazası varmış. Bütçenizi biraz aşıyor ama başka hem Bursa'da hem sizin bütçenize uygun bulamadım. Sistem bu INTEL I3 10100F-ASUS DUAL RX6400-4G-PRIME H410M-A-KIOXIA 480GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleme: 1 Eylül 2022
aMephisto dedi: Bursa hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Bursa`da bilgisayar mağazası varsa oralardan alın daha iyi olur. Hocam biraz baktım Bursa'da Vatan mağazası varmış. Bütçenizi biraz aşıyor ama başka hem Bursa'da hem sizin bütçenize uygun bulamadım. Sistem bu INTEL I3 10100F-ASUS DUAL RX6400-4G-PRIME H410M-A-KIOXIA 480GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
aMephisto Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #14 ŞenolGüneş dedi: Hocam Bursa`da bilgisayar mağazası varsa oralardan alın daha iyi olur. Hocam biraz baktım Bursa'da Vatan mağazası varmış. Bütçenizi biraz aşıyor ama başka hem Bursa'da hem sizin bütçenize uygun bulamadım. Sistem bu INTEL I3 10100F-ASUS DUAL RX6400-4G-PRIME H410M-A-KIOXIA 480GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... hocam buraya elle taksit verebiliyor muyum bilginiz var mı? Elle verebiliyorsam Alabilirim İlginiz İçin Sağolun
ŞenolGüneş dedi: Hocam Bursa`da bilgisayar mağazası varsa oralardan alın daha iyi olur. Hocam biraz baktım Bursa'da Vatan mağazası varmış. Bütçenizi biraz aşıyor ama başka hem Bursa'da hem sizin bütçenize uygun bulamadım. Sistem bu INTEL I3 10100F-ASUS DUAL RX6400-4G-PRIME H410M-A-KIOXIA 480GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... hocam buraya elle taksit verebiliyor muyum bilginiz var mı? Elle verebiliyorsam Alabilirim İlginiz İçin Sağolun
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #15 aMephisto dedi: hocam buraya elle taksit verebiliyor muyum bilginiz var mı? Elle verebiliyorsam Alabilirim İlginiz İçin Sağolun Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum fakat telefon numarası var ise arayıp sorabilirsiniz. Hocam bence siz 2. konu açın bununla ilgi. Hem sistem önerisi almış olursunuz hem belki başka mağazalar vardır oralardan alabilirsiniz.
aMephisto dedi: hocam buraya elle taksit verebiliyor muyum bilginiz var mı? Elle verebiliyorsam Alabilirim İlginiz İçin Sağolun Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum fakat telefon numarası var ise arayıp sorabilirsiniz. Hocam bence siz 2. konu açın bununla ilgi. Hem sistem önerisi almış olursunuz hem belki başka mağazalar vardır oralardan alabilirsiniz.