Quadro RTX 4000 vs A770

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu iki ekran kartı arasında kaldım. 3D modelleme ve oyun için kullanacağım. Oynadığım oyunlar Warzone, CS, HOI4, R6 gibi oyunlar. Sizce hangi ekran kartı daha iyi olur? Ayrıca 4000 kartında DLSS var mı?

3D için Quadro tercih edin hocam. Oyun performansı da kötü değil. DLSS var mı yok mu bilmem ama RTX ibaresi varsa buyuk ihtimal vardir.

3D için Quadro tercih edin hocam. Oyun performansı da kötü değil. DLSS var mı yok mu bilmem ama RTX ibaresi varsa buyuk ihtimal vardir.
Oyun içinde 75-120 fps alsam yeter. Ama A770in Vrami Quadronun 2 katı. Ondan emin olamadım.

Dlss 3.5i destekliyor mu bu kart?

Son düzenleme:
Oyun içinde 75-120 FPS alsam yeter. Ama A770'in VRAM'i Quadro'nun 2 katı. Ondan emin olamadım.

DLSS 3.5i destekliyor mu bu kart?

A770 stabil bir kart değil VRAM'i güçlü olması da yeterli değil. Designer olarak sana sorunlar çıkaracaktır. Render bakımından da iyidir ancak Quadro işini daha iyi yapıyor ve kanıtları da var. Arc 770'i grafik tasarımı için kullanan pek kişi görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…