Quadro T400 uyumlu anakart var mı?

TOPRAK3424

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Quadro T400 ekran kartım var. AMD Athlon 3000 işlemcim var anakartım ile ekran kartım uyumlu değil. Anakart HDMI. Ekran kartında HDMI yok HDCP 2.2 var. HDMI dönüştürücü takınca grafik düşüyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Quadro T400 ekran kartım var. AMD Athlon 3000 işlemcim var anakartım ile ekran kartım uyumlu değil. Anakart HDMI. Ekran kartında HDMI yok HDCP 2.2 var. HDMI dönüştürücü takınca grafik düşüyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer dediğimden bahsediyor iseniz ekran kartındaki ile anakarttaki girişler bağımsız. takıp kullanabilirsiniz anladığım kadarı ile.

Ekran kartı, anakart uyumu diye birşey yoktur. O ekran kartını istediğiniz anakarta sorunsuz takarsınız ama dediğiniz gibi HDMI yok ve bu anakartın suçu değil. Ekran kartının suçu.
HDMI girişli bir ekran kartına geçin kısaca. Gidip AM5 alsanızda aynı sorun devam edecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı