Quake 3 özel odada arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rasitozbex

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2020
Mesajlar
250
Merhaba arkadaşlar eski bir oyun olmasına rağmen bazen girip arkadaşlarla oynuyoruz. Oyunun kendi serverlerinde çok ping olduğu için fazla zevk alamıyoruz. Eğer arkadaşımla 1v1 vb. oyunlar için özel oda tarzı nasıl oynarım yardım ederseniz çok memnun kalırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklediği oyunlar arasında Quake 3'te var.

Quake III: Team Arena
Quake III: Team Arena Demo
Quake III: Arena
Quake III: Arena Demo


 
Rehberi okudunuz mu? Videoda kurulumdan gayet açık bir şekilde bahsediyor. Armut piş ağzıma düş yok. Kurulum esnasında takıldığınız bir yer olursa yardımcı oluruz.
 
Gameranger adlı uygulamayı indirdim. Gmail vs doğrulamaları yaptıktan sonra sağda host ve join yazıyor oda açmak için host'a tıklıyoruz. Orada bilgisayarımızda yüklü ve programla uyumlu olan oyunları gösteriyor. Genelde eski oyunlar oluyor. Oradan oyunu seçip şifre vs. özellikleri ayarlıyoruz. Sonra arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İyi oyunlar. Quake 3 oynamak isteyen varsa bana tekrardan yazabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı