B Bluerays Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #1 Merhaba, Quake Champions Kapalı Beta'yı nereden indirebilirim? Oyunun sitesinde Bethes'da Launcher'ı indirmeye yönlendiriyor fakat launcher'in içerisinde Quake ile ilgili bir kırılım bulunmuyor. Oyunu tam olarak nereden indirebilirim? Bu arada oyunun en son kapalı beta key'lerini halen dağıtıyorlardı almak isteyen olursa link: Quake® Champions Official Website | Home Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2017
Merhaba, Quake Champions Kapalı Beta'yı nereden indirebilirim? Oyunun sitesinde Bethes'da Launcher'ı indirmeye yönlendiriyor fakat launcher'in içerisinde Quake ile ilgili bir kırılım bulunmuyor. Oyunu tam olarak nereden indirebilirim? Bu arada oyunun en son kapalı beta key'lerini halen dağıtıyorlardı almak isteyen olursa link: Quake® Champions Official Website | Home
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 16 Mayıs 2017 #2 Test ettim. Şu aşamaları yaparsanız bir sorun olmayacaktır. Oyun kodunuzu alın. Bethesda Launcher kurun. Bethesda üyeliği açın ve hesabınıza gelen maildeki doğrulama işlemini tamamlayın. Launcher'da oturum açın. Quake henüz görünmeyecektir. Redeem Code ile aldığınız kodu etkinleştirin. Launcher'ı kapatıp tekrar oturum açın. Bu aşamadan itibaren Quake'e erişebilirsiniz.
Test ettim. Şu aşamaları yaparsanız bir sorun olmayacaktır. Oyun kodunuzu alın. Bethesda Launcher kurun. Bethesda üyeliği açın ve hesabınıza gelen maildeki doğrulama işlemini tamamlayın. Launcher'da oturum açın. Quake henüz görünmeyecektir. Redeem Code ile aldığınız kodu etkinleştirin. Launcher'ı kapatıp tekrar oturum açın. Bu aşamadan itibaren Quake'e erişebilirsiniz.
B Bluerays Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #3 Tamamdır, erişim sağladım; çok teşekkür ediyorum...