Quake Champions oynanır mı?

183206

Megapat
Makaleler
1
Daha önce hiç Quake oyunları oynamadım. Online FPS oyunu arıyorken bu oyunu gördüm. Yorumları çoğunlukla olumlu ama beğenmeyen de çok insan var. Karakter açmak için para yatırmamız gerektiğini söyleyenler olmuş. Maç bulması da çok uzun sürüyormuş okuduğuma göre. Oyunu güncel olarak oynayan kişiler, oyunu denemeli miyim? Ücretsiz zaten ama, boşuna indirmeyeyim önce bir sorayım dedim. Ayrıca Online FPS oyunları da tavsiye ederseniz mutlu olurum. Çok bilindik oyunlar tavsiye etmeyin ama lütfen CSGO, R6, Valorant, BF gibi.

Bir de bu aralar Squad oyununu çok görmeye başladım, solo oynamak zevkli olur mu? BF oyunları gibi serverlara girip savaşıyor muyuz? Optimizasyon sıkıntısı olduğundan bahsetmişler.

Quake alternatif olarak Splitgate: Arena Warfare öneririm. Öylesine bir indireyim dedim çok zevk aldım. Oyun bulması hiç uzun sürmüyor. Seni bekletmemek için bir alana atıyor oyununu bulana kadar orada rastgele kapışıyorsun diğer oyun arayanlarla. Çeşitli modları var ve portal açma oyuna değişik bir hava katmış.
Squad alternatifi olarak ise İnsurgency: Sandstorm öneririm. İki oyun farklarını gayet güzel bir şekilde yorumda açıklayan bir arkadaş vardı ben o yorumdan İnsurgency'e yöneldim. RX570 ile sorunsuz oynuyorum grafiklerde gayet güzel.
Bunlara ek olarak çok bilinmeyen Hunt: Showdown önereyim. Oynayan Türk BurcAy var onun videolara bakabilirsin. 2 veya 3 kişi girilir genelde ama tek başına oynayanlar için solo modu mevcut. Ben gireceğim zaman solo giriyorum.

Quake alternatif olarak Splitgate: Arena Warfare öneririm. Öylesine bir indireyim dedim çok zevk aldım. Oyun bulması hiç uzun sürmüyor. Seni bekletmemek için bir alana atıyor oyununu bulana kadar orada rastgele kapışıyorsun diğer oyun arayanlarla. Çeşitli modları var ve portal açma oyuna değişik bir hava katmış.
Squad alternatifi olarak ise Insurgency: Sandstorm öneririm. İki oyun farklarını gayet güzel bir şekilde yorumda açıklayan bir arkadaş vardı ben o yorumdan Insurgency'e yöneldim. RX570 ile sorunsuz oynuyorum grafiklerde gayet güzel.
Insurgency oyununun Twitch'de 20 izleyicisi falan oluyor. Squad ise 800 küsürdü az önce. Squad demek ki daha popüler. Insurgency bunun yanında ölü bile kalır. Fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor indirimlerde. Almışken daha popüler olan Squad'ı almam daha mantıklı geliyor. (Insurgency ucuz olsa kesin alırım.)
Aynı şekilde Splitgate oyununa baktım da, onun da 9 izleyicisi var şu anda. Quake ise 800 küsürdü son baktığımda :D

Insurgency oyununun Twitch'de 20 izleyicisi falan oluyor. Squad ise 800 küsürdü az önce. Squad demek ki daha popüler. Insurgency bunun yanında ölü bile kalır. Fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor. Almışken daha popüler olan Squad'ı almam daha mantıklı geliyor.
Aynı şekilde Splitgate oyununa baktım da, onun da 9 izleyicisi var şu anda. Quake ise 800 küsürdü son baktığımda :D
İzlenmeleri bilemem de İnsurgency için video bakıyım diyorum çoğu geçmiş yıllardan ama oyun bulmakta sorun çekmiyorum. Benim denediğim bu iki oyun karar yine sana kalmış.

İzlenmeleri bilemem de Insurgency için video bakıyım diyorum çoğu geçmiş yıllardan ama oyun bulmakta sorun çekmiyorum. Benim denediğim bu iki oyun karar yine sana kalmış.
Aslında benim söylediğim de saçma oluyor. Hem bilindik olmasın diyorum, hem 5-10 izleyicisi olmasın diyorum. İzleyicisi çok olsa, bilindik olurdu zaten. Güzel bir indirime girerse alacağım Sandstorm'u. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı