T TavukDoner58 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 254 29 Eylül 2020 #1 Depoda bulduğum kutudan bu fare çıktı bir değeri olup olmadığı hakkında bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi?
Depoda bulduğum kutudan bu fare çıktı bir değeri olup olmadığı hakkında bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi?
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Eylül 2020 #2 Hakkında bir bilgim yok, fakat görünüşü ben pahalı değilim diyor yanlış anlamayın biraz eski görünüş . Artı 0 Eksi
Hakkında bir bilgim yok, fakat görünüşü ben pahalı değilim diyor yanlış anlamayın biraz eski görünüş .
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Eylül 2020 #3 Sal beni diye bağırıyor gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 29 Eylül 2020 #4 20 yıl önceki A4Tech mouse'uma benziyor. Bunun çıkışı da USB değildir zaten. Muhtemelen yeşil PS2'dir. Kısacası çöp. Artı 0 Eksi
20 yıl önceki A4Tech mouse'uma benziyor. Bunun çıkışı da USB değildir zaten. Muhtemelen yeşil PS2'dir. Kısacası çöp.
KS KS T TavukDoner58 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 254 29 Eylül 2020 #5 aa12 dedi: Hakkında bir bilgim yok, fakat görünüşü ben pahalı değilim diyor yanlış anlamayın biraz eski görünüş . Genişletmek için tıkla... tabi önceden farklı tasarım fare yoktu hepsi gri ve birbirine benziyordu PanzerTR dedi: Sal beni diye bağırıyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... ama taş gibi lekesi bile yok frukoin dedi: 20 yıl önceki A4Tech mouse'uma benziyor. Bunun çıkışı da USB değildir zaten. Muhtemelen yeşil PS2'dir. Kısacası çöp. Genişletmek için tıkla... evet ps2 ama bazı eski şeylerin değeri oluyor quake'in hediye faresi falan mı diye düşündüm yoksa normal fare Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Hakkında bir bilgim yok, fakat görünüşü ben pahalı değilim diyor yanlış anlamayın biraz eski görünüş . Genişletmek için tıkla... tabi önceden farklı tasarım fare yoktu hepsi gri ve birbirine benziyordu PanzerTR dedi: Sal beni diye bağırıyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... ama taş gibi lekesi bile yok frukoin dedi: 20 yıl önceki A4Tech mouse'uma benziyor. Bunun çıkışı da USB değildir zaten. Muhtemelen yeşil PS2'dir. Kısacası çöp. Genişletmek için tıkla... evet ps2 ama bazı eski şeylerin değeri oluyor quake'in hediye faresi falan mı diye düşündüm yoksa normal fare