G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #31 Evrense! dedi: Sen bilirsin. . Kasa olarak ne düşünüyorsun ? Genişletmek için tıkla... Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı
Evrense! dedi: Sen bilirsin. . Kasa olarak ne düşünüyorsun ? Genişletmek için tıkla... Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #32 Kasa gerçekten de güzelmiş. Sanırım böyle alacaksınız. Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı Fiyatı
Kasa gerçekten de güzelmiş. Sanırım böyle alacaksınız. Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı Fiyatı
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #33 Evrense! dedi: Kasa gerçekten de güzelmiş. Sanırım böyle alacaksınız. Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kardeşim.
Evrense! dedi: Kasa gerçekten de güzelmiş. Sanırım böyle alacaksınız. Aerocool Strike-X One Advanced SSD Ready Mid-Tower Siyah Fiyatı High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kardeşim.
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #34 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Resimlerini bekliyorum.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #35 Evrense! dedi: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Resimlerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Elimde olsa direk alır fotolarını paylaşırdım ama para devreye girince zor oluyor tabi
Evrense! dedi: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Resimlerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Elimde olsa direk alır fotolarını paylaşırdım ama para devreye girince zor oluyor tabi
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #36 gezer3082 dedi: Teşekkürler. Elimde olsa direk alır fotolarını paylaşırdım ama para devreye girince zor oluyor tabi Genişletmek için tıkla... İnşallah kısa sürede ikna edip alırsın.
gezer3082 dedi: Teşekkürler. Elimde olsa direk alır fotolarını paylaşırdım ama para devreye girince zor oluyor tabi Genişletmek için tıkla... İnşallah kısa sürede ikna edip alırsın.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #37 Evrense! dedi: İnşallah kısa sürede ikna edip alırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Yardımınız için teşekkür ederim.
Evrense! dedi: İnşallah kısa sürede ikna edip alırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Yardımınız için teşekkür ederim.
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #38 Rica ederim.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #39 Aklıma takıldı oyun konusunda amd fx6300 mı yoksa intel i3 4150 mi ?
T The Witcher Ziyaretçi 5 Ağustos 2014 #40 Testlere bakarsan hep i3-4150'nin daha önde olduğunu görürsün çünkü intel tek çekirdek performansı konusunda daha iyidir ve oyunlar da genellikle tek çekirdek performansını baz alır.
Testlere bakarsan hep i3-4150'nin daha önde olduğunu görürsün çünkü intel tek çekirdek performansı konusunda daha iyidir ve oyunlar da genellikle tek çekirdek performansını baz alır.