Qualcomm Snapdragon 680 4G vs Qualcomm Snapdragon 695 5G

Xafest

Centipat
Daha fazla  
Bu iki işlemci arasında anladığım kadarıyla 695 daha fazla performans veriyor, peki bu iki işlemci arasındaki performans farkı fazla mı yani gözle görülür bir fark var mı? Ona göre bir tablet seçimi yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki işlemci arasında anladığım kadarıyla 695 daha fazla performans veriyor, peki bu iki işlemci arasındaki performans farkı fazla mı yani gözle görülür bir fark var mı? Ona göre bir tablet seçimi yapmayı düşünüyorum.
GPU skorları olarakta ikiye katlama mevzusu var:
Oyun performansı olarak (Özellikle emulator.) iki katı bir FPS düşünebilirsiniz, direk Play Store oyunlarında bu durum sık sık gözükmesede ham performansta bu olur. Pubg için mevcuttur herhalde.

Tabi sadece işlemciye göre tablet almak hata olur.

SP 695 tabii ki. Tek çekirdek performansında ikiye katlıyor diğer işlemciyi. Hangi cihazları düşünüyorsunuz?
samsung galaxy tab a9 plus
Redmi Pad SE
GPU skorları olarakta ikiye katlama mevzusu var:
Oyun performansı olarak (Özellikle emulator.) iki katı bir FPS düşünebilirsiniz, direk Play Store oyunlarında bu durum sık sık gözükmesede ham performansta bu olur. Pubg için mevcuttur herhalde.

Tabi sadece işlemciye göre tablet almak hata olur.
Sadece işlemciye göre tablet alınmasının farkındayım.
Vivo Y22s kullanıyorum telefonda Snapdragon 680 var ve oyun için öyle çokta iyi bir işlemci değil 30-45 civarı FPS Ler veriyor.
Bilgilendirme için teşekkürler.
O zaman g95 tableti alaçağım samsung galaxy tab a9 plus şu an fiyatına göre en iyi tablet gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı