Quanta QLH/ QLC/ TWH/ SWH/ SW6h BIOS U311

Eşimin kullandığı Casper cn cri 2630 modelli dizüstü bilgisayarın üzerinde gt 540m olmasına rağmen intel hd 3000 üzerinden çalıştığını farkettim. Güncel ekran kartını sürümünü yüklesemde harici kartı görmüyor quanta twh anakart kullanılıyor sistemde bios güncellemesi yapsam düzelir mi ?

Aygıt yöneticisinde Nvidia'ya ait donanım kimliği mevcut ve yükleyemiyorsan güncellersen yükleme ihtimali var. Büyük ihtimal desteksiz OS kullanıyorsun o yüzden yükleyemiyor olabilirsin. Uyumlu olduğuna emin isen yükle. Diğer kişiler gibi detaylı bilgi vermediğinden kendine güveniyorsan yükle diyebilirim.

istediğiniz bilgiler sanırım linkte paylaştıklarım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Report.htm | Dosyaupload.com

Rapora göre görmüyor dediğin kart gözüküyor. Sürücüleri güncellemediğin için de düzgün çalışmıyor.
2. sayfadaki kişilerle aynı bios sürümüne sahipsin yükleyebilirsin ancak en baştaki kişinin logo değişimi vs durumlara itirazın yoksa.

quanta twh anakart var bu bios olur mu?

Konuyu Hortlatacam ama hala çözüm bulunmadımı? Ekran kartını güncelleyemiyorum.

Benim laptobum Grundig Gnb1465a1i5. Laptobumun anakartı da Quanta SWH. Bu linkteki bios laptobuma uygun mudur? Uygunsa nasıl yükleyebileceğim hakkında biraz bilgi verir misiniz? USB belleği bootable yapmayı biliyorum. Şimdi bu linkteki dosyayı rardan çıkartıp USB belleğime mi atmalıyım yoksa Rufus gibi bir programla bootable mi yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…