Oyun Quantum Break Microsoft Store 20TL

293735

Kilopat
Makaleler
15

Microsoft Store; Microsoft ve Windows, Edge gibi kötü olsa da yine de kullanan varsa diye ekledim.
Kod, Xbox PC uygulamasında da etkinleşir mi veya oradan indirip oynanabilir mi? Bilmiyorum. Ama sanırsam Microsoft Store üzerinden aldığınız oyunlar Xbox PC Launcher üzerinden oynanabiliyor.

Son düzenleme:

Microsoft Store; Microsoft ve Windows, Edge gibi kötü olsa da yine de kullanan varsa diye ekledim.
Kod, Xbox PC uygulamasında da etkinleşir mi veya oradan indirip oynanabilir mi? Bilmiyorum.

Edge gayet güzel neden böyle düşünüyorsunuz RAM yiyen Chrome'dan daha iyi bir alternatif.

Edge gayet güzel neden böyle düşünüyorsunuz RAM yiyen Chrome'dan daha iyi bir alternatif.

Edge'yi her gördüğümde Linux kurmayı düşünüyorum. Aşırı yavaş, eklenti yok, sistemden silinmiyor boyuna arkada çalışıyor bildiğin virüs gibi kaldırıyorsun geri kendi kendine yükleniyor öyle çöp bir browser. Windows 10 LTSC 2021 de yüklüydü sildim yine kendi kendine indirilmiş, LTSC 2019 da Edge'in e si yoktu, ne hikmetse sevgili Microsoft eklemek istemiş.

Edge'yi her gördüğümde Linux kurmayı düşünüyorum. Aşırı yavaş, eklenti yok, sistemden silinmiyor boyuna arkada çalışıyor bildiğin virüs gibi kaldırıyorsun geri kendi kendine yükleniyor öyle çöp bir browser. Windows 10 LTSC 2021 de yüklüydü sildim yine kendi kendine indirilmiş, LTSC 2019 da yoktu ne hikmetse sevgili Microsoft eklemek istemiş.

Eklenti var yavaş değil Chrome'dan hızlı arkada çalışmıyor.

Eklendi varmış şimdi fark ettim ama Edge webclient, Edge WebView gibi bir sürü uygulama yüklüyor onlar da sistemin yavaşlamasına neden oluyor demek istedim.

20'den fazla eklenti kullanıyorum hızda sıkıntı yok Edge'yi ölümüne savunurum kimse durduramaz beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı