M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Selamlar Tissot marka saat almayı düşünüyorum ancak saatin quartz olması sorun çıkarır mı? İlk saatim olacağı için pek anlamıyorum quartz saatler kalitesiz mi oluyor?
Selamlar Tissot marka saat almayı düşünüyorum ancak saatin quartz olması sorun çıkarır mı? İlk saatim olacağı için pek anlamıyorum quartz saatler kalitesiz mi oluyor?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.809 Çözümler 25 Yer Adana 3 Nisan 2025 #2 Alacağınız saat zaten kendini kanıtlamış bir saat markası quartz saatler kalitesiz olıuyor diye bir şey yok.
Alacağınız saat zaten kendini kanıtlamış bir saat markası quartz saatler kalitesiz olıuyor diye bir şey yok.
M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 izoo dedi: Alacağınız saat zaten kendini kanıtlamış bir saat markası quartz saatler kalitesiz olıuyor diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu saatlerin pilini düzenli değiştirdikçe saat ömürlük mü oluyor?
izoo dedi: Alacağınız saat zaten kendini kanıtlamış bir saat markası quartz saatler kalitesiz olıuyor diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu saatlerin pilini düzenli değiştirdikçe saat ömürlük mü oluyor?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.809 Çözümler 25 Yer Adana 4 Nisan 2025 #4 MernandoFuslera dedi: Hocam peki bu saatlerin pilini düzenli değiştirdikçe saat ömürlük mü oluyor? Genişletmek için tıkla... Tissot için ömürlük kullanırsınız evet.
MernandoFuslera dedi: Hocam peki bu saatlerin pilini düzenli değiştirdikçe saat ömürlük mü oluyor? Genişletmek için tıkla... Tissot için ömürlük kullanırsınız evet.