Quest 2 alınır mı?

goatcan

Decapat
RX 5500 XT sistemim var fakat kablosuzdan cok kablo ile oynamak istiyorum cunku internetim cok kotu. Steam'deki oyunlarimi oynayabilir miyim kablo ile? Ayrica gerekli kablo "Link" diye bir şey varmis sanirsam, o mudur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5500 XT'nin NVIDIA tarafinda rakibinin GTX 1650 Super veya 1660 olduğunu düşünürsek sisteminiz yeterli duruyor. Belirli ayarlar ile oyunları 1080p medium ayarlarında oynayabilirsiniz. Link kabloya ihtiyacınız var. Macrobot'un kablosu mevcut onu alabilirsiniz fakat fiyatı 900₺

Tamamdir hocam tesekkurler.

İlla metanın sattığı link kablosunu almanıza gerek yok zira gereksiz pahalı. Muadilleri de fazlasıyla işinizi görüyor ve sorun çıkartmıyor.

2. el ilanı açamıyorum fakat buraya belirteyim, temiz kullanılmış, lensleri zarar görmemiş, amazon germany'den alınmış kaliteli kablosuyla birlikte Oculus Quest 2 satıyorum. İlgili olan varsa mail verebilirim. 500 mesaj olmadığım için konu açamıyorum, 2-3 güne konusunu da açarım buraya.

Ben alıp sattım belli bir süre sonra sıkıyor insanı. Tavsiyem alacaksanız arkadaşlarınızla beraber almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…