Quest 2 için ayrıca router gerekli midir?

brkckl

Decapat
Merhaba beyler. Q2'm yolda geliyor. Evimde sadece 5ghz destekli bir "modem" var. ZTE ZXHN H168A V2.0 (Wi-Fi 5 + 867 Mbps). Evde interneti ve modemi kullanan bir tek benim. Ayrıca bir router'a ihtiyacım var mı kesinlikle? (Oyun alanım modemin olduğu odada, aynı yer. 5x5 hatta 6x6 bir oda diyebilirim.

Bir de ayrıca kulaklığa gerek var mı sizce?

Şöyle bir 3d yazıcı aparatı buldum. Satıcı emin değil ama fotodaki kulaklık Koss KSC75 gibi duruyor. Fiyatı da makul geldi Amazon'da 500 liraya buldum.

Router almana gerek yok ama kulalık alırsan deneyiminin kalitesi artar mümkünse bir kulaklık al.

Router almana gerek yok ama kulalık alırsan deneyiminin kalitesi artar mümkünse bir kulaklık al.

Cihaz elime geçti hocam airlink ile denedim büyük hayalkırıklığına uğradım
Denemem = (airlink + 90 Hz + X1.2 res) (RTX 3070 +10400F) ve çok kötü bir performans elde ettim. Modem 5GHz (867) Mbps destekli bir modem. Ve Steam VR'da %150 res olarak ayarlamamış olmama rağmen fena bir gecikme ve kötü bir his oluştu.

Benim okuduğum yorumlar bu yönde değildi... Sistemim yeterli, modem ve internetim yeterli... Okay. Sıkıntı ne anlayamadım? Airlink mi? Nette airlink ile oynayan birçok insan var.

Ben şimdi sırf ekstra olarak denemek için Virtual desktop almak zorunda mıyım? Yoksa hem VD hem de ekstra bir router almak zorunda mıyım? 5G + 867 Mbps modemim yeterli değil mi (evde tek kullanan benim)?

Q2 almadan önce daha bobo VR M.2 Pro (bataryalı) strap + F2 fan + koss ksc75 kulaklık + 3D adaptör sipariş etmek gibi bir gaflette bulundum. Şu anda cihaz elimde beklediğim randımanı alamıyorum, büyük hayalkırıklığı... Daha ek ekipmanlar elime geçmedi bile...

edit: bu arada modemle aynı odadayım en fazla 5 metre uzağa gidebiliyorum.

Ethernet ile mi bağlısınız Ethernet ile bağlıysanız router sıkıntı çıkarıyor olabilir WI-FI6 bir router ile sorunu çözersiniz.
Bağlı değilseniz çok normal.

Saygıdeğer hocam, router'ım yok. Sadece bir modemim var o da = ZTE ZXHN H168A V2.0 (Wi-Fi 5 + 867 Mbps). Veri aktarımı 150'nin üzerine bile çıkmıyor diye söylüyorlardı hep youtube videolarında ama pratikte öyle değil gibi.

Router almadan önce Virtual Desktop satın alıp denemeli miyim? (Eğer sorunun AirLink ile ilgili olma ihtimali varsa)

Bence gerek yok ama sorun tespiti için Steam'den alabilirsin.
24 TL zaten olmadı iade edersin.

Hocam Quest 2 ile bağlantı kurması için Quest 2'nin içindeki Oculus Store'dan alınması gerekmiyor mu? Oradaki 20 dolar da o yüzden soruyorum
Ben beceremedim bu işi, uğraşacak enerji ve vakit de yok satıyorum cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence gerek yok ama sorun tespiti için Steam'den alabilirsin
24 TL zaten olmadı iade edersin.

Ben beceremedim bu işi hocam, uğraşacak enerji ve vakit de yok :/ Satıyorum cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…