Quest 2 için oyun tavsiyesi

RAM
12
Ekran kartı
Rx 560
İşlemci
İ5-4590
Abiler selamünaleyküm. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın.
İki sorum var.
1. Quest 2 mağazası ile Steam mağazasında fiyatlar yarı yarıya fark ediyor bazilarinda. Beat saber 15 dolar Steam'de meta da 30 dolar. Bilgisayarimda çok iyi değil. Steam'den alsam yeterli olmayacak korkusu var.
2. sorum metaya indirim geliyor mu ve önerebileceginiz oyunlar var mı? Birkaç yayıncı izledim. Half-Life Alyx pavlov ve Creed'i almayı dusunuyorum.

Metaya indirim gelmiyor diye biliyorum, ve oyunlari sideload yontemi (direk APK kurmak gibi dusunun) ile de oynayabilirsiniz (veya birine ucuz bir fiyata yaptirabilirsiniz. Sahibinden dolap gibi sitelerde var ilanlar), ben Quest 1 standalone kullanırken oyle yapiyorum.

560 ile Alyx biraz zor gibi geldi. En azindan 580 ile oynamalisiniz diye dusunuyorum.

Yanlış söyledim 570 Sapphire ITX modeldi.

Metaya indirim gelmiyor diye biliyorum, ve oyunlari sideload yontemi (direk APK kurmak gibi dusunun) ile de oynayabilirsiniz (veya birine ucuz bir fiyata yaptirabilirsiniz. Sahibinden dolap gibi sitelerde var ilanlar), ben Quest 1 standalone kullanırken oyle yapiyorum.

Meta ya da Steam mağazasındaki oyunları sorunsuz oynatır mı? Yardımcı bir makale var mı nasıl yapıldığı ile ilgili?

Yanlış söyledim 570 Sapphire ITX modeldi.

Meta ya da Steam mağazasındaki oyunları sorunsuz oynatır mı? Yardımcı bir makale var mı nasıl yapıldığı ile ilgili?

Sorunsuz çalıştırır cihaz standalone kullanıldığından, makale olarak how to sideload Quest 2 veya Oculus Quest 2 nasıl sideload atılır diye aratabilirsiniz.

İndirim oluyor. Bende Meta Quest 2 kullanıcısıyım ve arada indirimler gelebiliyor. Örneğin ben Blade & Sorcery oyununu indirimler sayesinde ucuz bir fiyata almıştım. Fiyatını hatırlamıyorum, çok öncedendi.

Bu hafta içinde benimki de gelecek. İlk arkadaşım olmanızı isterim VR da😅😅
Tabii ki. Benim için sakıncası olmaz ancak oyunlarınızı bilgisayar yani Steam üzerinden almanızı öneririm. Meta üzerinden aldığınız oyunların görsel olarak kaliteleri bilgisayara nazaran düşük oluyor. Hatta gözünüzü bile ağrıtabilir, bazen benim gözümde ağrıyordu. O yüzden Steam üzerinden almanız hem sağlık açısından hem de kalite açısından daha iyi bir seçenek olacaktır. Ayrıca oyun önermem gerekir ise sırasıyla; Bonelab veya Boneworks, Blade & Sorcery, Half Life: Alyx, Rec Room, Paint the Town Red, Arizona Sunshine Serisi, Job Simulator ve son olarak ise GORN.

Tabii ki. Benim için sakıncası olmaz ancak oyunlarınızı bilgisayar yani Steam üzerinden almanızı öneririm. Meta üzerinden aldığınız oyunların görsel olarak kaliteleri bilgisayara nazaran düşük oluyor. Hatta gözünüzü bile ağrıtabilir, bazen benim gözümde ağrıyordu. O yüzden Steam üzerinden almanız hem sağlık açısından hem de kalite açısından daha iyi bir seçenek olacaktır. Ayrıca oyun önermem gerekir ise sırasıyla; bonelab veya boneworks, Blade & sorcery, Half-Life: Alyx, rec room, Paint the Town Red, arizona sunshine serisi, job Simulator ve son olarak ise gorn.

Steam'den almayi bende istiyorum ama sistem yeterli değil benim iste. Dediginiz oyunlara bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı