CanHelsing Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Yakın zamanlarda Quest 2 alacağım. Gözlüğü monitör olarak kullanabilme şansı var mıdır?
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 8 Haziran 2024 #2 CanHelsing dedi: Yakın zamanlarda Quest 2 alacağım. Gözlüğü monitör olarak kullanabilme şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 1 saat sonrası baş ağrıtıyor bilginiz olsun.
CanHelsing dedi: Yakın zamanlarda Quest 2 alacağım. Gözlüğü monitör olarak kullanabilme şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 1 saat sonrası baş ağrıtıyor bilginiz olsun.
CanHelsing Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Ketçaplı cips dedi: 1 saat sonrası baş ağrıtıyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Peki gözlüğü monitör olarak kullanabilme imkanı var mıdır? CanHelsing dedi: Yakın zamanlarda Quest 2 alacağım. Gözlüğü monitör olarak kullanabilme şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayıp bilgisayar gibi kullanma imkanı varmdır? Son düzenleme: 8 Haziran 2024
Ketçaplı cips dedi: 1 saat sonrası baş ağrıtıyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Peki gözlüğü monitör olarak kullanabilme imkanı var mıdır? CanHelsing dedi: Yakın zamanlarda Quest 2 alacağım. Gözlüğü monitör olarak kullanabilme şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayıp bilgisayar gibi kullanma imkanı varmdır?
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 8 Haziran 2024 #4 CanHelsing dedi: Peki gözlüğü monitör olarak kullanabilme imkanı var mıdır? Bilgisayara bağlayıp bilgisayar gibi kullanma imkanı varmdır? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam abimde vardı birkaç gün kullanmıştım sadece.
CanHelsing dedi: Peki gözlüğü monitör olarak kullanabilme imkanı var mıdır? Bilgisayara bağlayıp bilgisayar gibi kullanma imkanı varmdır? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam abimde vardı birkaç gün kullanmıştım sadece.
Squ4lll Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 Monitör gibi kullanabilirsin ama iyi olmaz dostum maalesef görüntü çok bulanık.