Quest 3 nasıldır?

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Merhaba, Quest 3 kullanıcılarına sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 128 GB yeterli olur mu, ilerde ekstra kendim değiştirebilir miyim? Cihazı almam için önerdiğiniz bir yer var mı? Oyun fiyatları ne kadar ve korsan oluyor mu? Cihazın yanında tavsiye ettiğiniz aparatlar neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Quest 3 kullanıyorum ve gerçekten inanılmaz bir şey. Şimdi sorularına bakayım. 128 GB gayet yeterli, değiştirmene de gerek yok zaten. Ben İngiltere'den aldım ama herhangi bir yerden alman senin için sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Oyun fiyatları 20-30 dolar gibi olabiliyor 60 dolara da var. Cihazın yanında kesinlikle tavsiye ettiğim ekstra bir aparat var bu olmadan kafan aşırı ağrıyor yani şart alman
Aldığına kesinlikle pişman olmayacaksın. Tek kötü yanı ise şarjı çok ama çok hızlı bitiyor ve pil ömrü çok az hemen düşüveriyor o yüzden aldıktan sonra sakın zırt pırt şarja takma.

128 GB yeter de artar. Kendi mağazasındaki oyunlarının o kadar büyük depolamaları yok ve baya oyun indirebilirsiniz cihaza o yüzden sorun yaşamazsınız. Ben sahibinden üzerinden satıcıların birinden almıştım daha ilk çıktığı zaman alacağınız kişinin güvenilir olmasına dikkat edin yeterli. Tavsiye edilen aparatlar olarak, powerbank ve kablo, PC bağlantısı için kablo ve arkadaşın üstte önerdiği gibi strap.

Ekstradan, oyunları forumda tercih edilmeyen yollarla da indirebiliyorsunuz. Mağaza fiyatları gözünüzü korkutmasın eğer o olmaz ise PC bağlantısı için aldığınız kabloyu kullanarak eğer bilgisayarınız iyiyse SteamVR üzerinde bulunan oyunları oynayabilirsiniz. Bazıları genellikle orada daha ucuz oluyor.

Link bozuk tekrar atabilir misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…