Quest 3S su an 17500 TL. Daha once telefona baglanan dandik VR gozluklerle YouTube'dan video izlemek harici kullanmadim. Sıkar mi bilmiyorum, oyun cesitliligi nasıl onu da bilmiyorum. VR'a guzel oyun da cikmiyor artik. Bu para verilir mi?
Quest 3S su an 17500 TL. Daha once telefona baglanan dandik VR gozluklerle YouTube'dan video izlemek harici kullanmadim. Sıkar mi bilmiyorum, oyun cesitliligi nasıl onu da bilmiyorum. VR'a guzel oyun da cikmiyor artik. Bu para verilir mi?
Başkasını bilemem ama kendi açımdan konuşacak olursam en gereksiz ekipmanlardan biridir benim gözümde genelde alıp kullanan da birkaç kere kullanır sonra rafa kaldırır.
Ben bir Quest 3S kullanıcısıyım. Zaten işten çok vakit kalmıyor. Kullandığım zamanlarda oyun oynadığım da oluyor film izlediğim de oluyor. İkisi de çok eğlenceli bu cihazda. Fazla oyun çeşitliliği yok ama zaten her gün kullanmadığım bir cihaz olduğu için çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Ben cihazı severek kullanıyorum. Ama sen 1-2 sefer kullanıp bir köşeye koyarım diyorsan almanı tavsiye etmem.
Ben almak istiyordum. Geçen gün deneme fırsatım oldu. Boks oyunu oynadım 10 dakika kadar. Oynarken çok eğlenceli ama belki benden kaynaklıdır oyunu kapatınca bütün gün başım döndü.
Ben almak istiyordum. Geçen gün deneme fırsatım oldu. Boks oyunu oynadım 10 dakika kadar. Oynarken çok eğlenceli ama belki benden kaynaklıdır oyunu kapatınca bütün gün başım döndü.
Eğer alengirli işlerle oyunları yüklemeyecekseniz, ciddi ek maliyet getirebilir. Sürekli kullanacağınız bir ürün değil ama güzel bir lüks. Ara ara kendinizi soyutlamanızı sağlayabilir