ChatGPT, Gemini filan tahminimce rahat yapar bunu ancak direkt şu site gibi istiyorum demeyin. Daha çok "Ortada resim olsun, altında yazı olsun. Alttaki yazıya tıklayınca şöyle şeyler olsun." tarzında detaylı anlatabilirsiniz. o4-mini veya 2.5 Pro kullanın.
Quick abdest ne diye baktım beni kutsadı, neyse 2 tane video, bir tane de site linki koyacağım, videoda bahsedilen yöntemler paralı ama koyacağım site ücretsiz ve saniyeler içinde web sitesi hazırlıyor(biraz kurumsal bir şey hazırlıyor, ama sonra sen sitenin istediğin her yerini değiştiriyorsun zaten)[Bu siteler bazen her istediğini yapamayabiliyor o yüzden arkadaşın dediği yapay zeka daha mantıklı olmuş bence]
Online ücretsiz araçlarımızı ve bulut depolamayı kullanarak profesyonel, kurumsal veya firma tanıtım videoları oluÅturun. Renderforest, video üretmek için en kolay yoldur.
Bunu basit bir HTML sayfasyla yapabilirsin. Bir iki satır da CSS JS gerekir. Kolay yapılır.
ChatGPT, Gemini filan tahminimce rahat yapar bunu ancak direkt şu site gibi istiyorum demeyin. Daha çok "Ortada resim olsun, altında yazı olsun. Alttaki yazıya tıklayınca şöyle şeyler olsun." tarzında detaylı anlatabilirsiniz. o4-mini veya 2.5 Pro kullanın.