Çözüm Quick CPU ile termal darboğaz önleme

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyun içi ısı ve frekans değerleri nedir?

MSI Afterburner deneyebilirsiniz ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.

Hocam laptop kullanıyorum 3 mod var. 3 mod ile sıcaklık ve FPS değerlerini yazacağım birazdan.
Afterburner SS'i atsam olur değil mi?

Yanında gelen program olan RTSS ile ekrana istatistikleri yansıtıp ekran görüntüsü atabilirsiniz.

Dediğiniz programı daha indirmedim.
İndiriyorum hemen.
Hocam RTTS nedir ?
Yanında gelen program olan RTSS ile ekrana istatistikleri yansıtıp ekran görüntüsü atabilirsiniz.

Hocam CS oynarken grafik ayarlarını değiştirdim oyun biraz dondu sonra kapandı normal mi?
@AXCHNEER Hocam tam olarak neyin fotoğrafını atacağım. Şu an en yüksek ayarlarda 100-140 arası FPS

Son düzenleme:
Hocam RTSS nedir ?
Riva Turner Statistics Server. Afterburner yüklediğimizde gelir. Oyun oynarken ekranda bilgisayar değerlerini yazar.
Hocam CS oynarken grafik ayarlarını değiştirdim oyun biraz dondu sonra kapandı normal mi?
Bende de çöküyor.
Hocam tam olarak neyin fotoğrafını atacağım. Şu an en yüksek ayarlarda 100-140 arası FPS

Rehberdekileri yaptım ama hala görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…