Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 12 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar şimdi bilgisayara quick CPU yükleyip 100'e çektim hepsini fakat PC kasmaya başladı o yüzden sıfırlamak istiyorum nasıl yaparım? Dosya Ekleri 20201012_225850.jpg 280,1 KB · Görüntüleme: 96 Son düzenleme: 12 Ekim 2020
Arkadaşlar şimdi bilgisayara quick CPU yükleyip 100'e çektim hepsini fakat PC kasmaya başladı o yüzden sıfırlamak istiyorum nasıl yaparım?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.412 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Ekim 2020 #2 Thomas_Anderson dedi: Arkadaşlar şimdi bilgisayara quick CPU yükleyip 100'e çektim hepsini fakat PC kasmaya başladı o yüzden sıfırlamak istiyoeum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayardan silip yeniden başlatınca düzeldi. Denemelisin.
Thomas_Anderson dedi: Arkadaşlar şimdi bilgisayara quick CPU yükleyip 100'e çektim hepsini fakat PC kasmaya başladı o yüzden sıfırlamak istiyoeum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayardan silip yeniden başlatınca düzeldi. Denemelisin.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 12 Ekim 2020 #3 V. Scaletta dedi: Ben bilgisayardan silip yeniden başlatınca düzeldi. Denemelisin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam çok denedim Arkadaşlar acil çözüm lazım pc benim değil Çözümü bilen biri yok mu hiç. Son düzenleme: 13 Ekim 2020
V. Scaletta dedi: Ben bilgisayardan silip yeniden başlatınca düzeldi. Denemelisin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam çok denedim Arkadaşlar acil çözüm lazım pc benim değil Çözümü bilen biri yok mu hiç.
SerhatAy Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 10 8 Aralık 2020 #4 Thomas_Anderson dedi: olmuyor hocam çok denedim Arkadaşlar acil çözüm lazım pc benim değil Çözümü bilen biri yok mu hiç. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulabildin mi acaba?
Thomas_Anderson dedi: olmuyor hocam çok denedim Arkadaşlar acil çözüm lazım pc benim değil Çözümü bilen biri yok mu hiç. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulabildin mi acaba?
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 9 Aralık 2020 #5 SerhatAy dedi: Bir şey bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle kaldı bir format attım bakmadım öyle mi kaldı diye.
SerhatAy dedi: Bir şey bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle kaldı bir format attım bakmadım öyle mi kaldı diye.