Rabil Aliyev Hectopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #1 Buradakı rehberden bakarak Windows 10 yanına El Capitan kurdum. İyi bir şekilde kurulumu tamamladım. Sistem güzel çalışıyor. Fakat bir kaç sorun var: Video oynatmıyor, Quicktime "Can't open this file -101" diye bir hata veriyor. Sistem özellikleri CPU: İntel Core i7 2.4Ghz Ram: 8GB Ekran Kartı: 1. İntel HD 4000 2. nVidia GeForce GT 630M 2GB 2TB Hard disk. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2017
Buradakı rehberden bakarak Windows 10 yanına El Capitan kurdum. İyi bir şekilde kurulumu tamamladım. Sistem güzel çalışıyor. Fakat bir kaç sorun var: Video oynatmıyor, Quicktime "Can't open this file -101" diye bir hata veriyor. Sistem özellikleri CPU: İntel Core i7 2.4Ghz Ram: 8GB Ekran Kartı: 1. İntel HD 4000 2. nVidia GeForce GT 630M 2GB 2TB Hard disk.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 8 Mayıs 2017 #2 Bütün videolarda mı aynı sorunu yaşıyorsun ? Vimeo'dan veya Youtube üzerinden bir video indirerek dener misin ? Aldığın hata desteklenmeyen Codec sisteminden dolayı.
Bütün videolarda mı aynı sorunu yaşıyorsun ? Vimeo'dan veya Youtube üzerinden bir video indirerek dener misin ? Aldığın hata desteklenmeyen Codec sisteminden dolayı.
Rabil Aliyev Hectopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #3 Diğer konuda ses için verdiğiniz kext bu sorunumuda çözdü. Nasıl oldu anlamadım ama çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2017
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 9 Mayıs 2017 #4 Silinen üye dedi: Diğer konuda ses için verdiğiniz kext bunu da hall etti galiba. Nasıl oldu anlamadım ama çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Harika, codec eklentilerinden dolayı olabilir. Sevindim, iyi günlerde kullanın.
Silinen üye dedi: Diğer konuda ses için verdiğiniz kext bunu da hall etti galiba. Nasıl oldu anlamadım ama çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Harika, codec eklentilerinden dolayı olabilir. Sevindim, iyi günlerde kullanın.