Quiz videoları nasıl yapılır?

Mehmetcan900

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben aşağıdaki gibi bir quiz videosu hazırlamak istiyorum ancak nasıl yapabilirim bilen var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video edit programları üzerinden yapabilirsiniz. Adobe premiere pro yu önerebilirim. Eğitmen olarak Onur Naci Öztürkler youtubede ücretsiz bir şekilde eğitim veriyor.

Video edit programları üzerinden yapabilirsiniz. Adobe premiere pro yu önerebilirim. Eğitmen olarak Onur Naci Öztürkler youtubede ücretsiz bir şekilde eğitim veriyor.
efektleri nerden bulabilirim örneğin altdaki dolan çubuk gibi

O alttaki çubuğu sen bile yapabilirsin kolayca kendisinin eğitim videolarını bulabilirsin bu işi baştan sona öğrenmeni öneririm. Ayrıca önerdiğim eğitmenin kendi forum u da bu soruyu oraya da sorabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu attığım linkteki videoda after effects üzerinden göstermiş fakat premiere pro da da yapabilirsin diye düşünüyorum. Süre 01:39:00 açıklama kısmından da göz atabilirsin.

tamamdır teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…