Qunata twd anakart uygun işlemci

Lesy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, quanta twd model anakarta uygun işlemci bakıyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci anakarta göre değil sokete göre olur anakartının soketi ne ya da şu anki işlemcin ne?

Merhaba şu anki işlemci: Intel(r) Core (tm) i3-3110M CPU @ 2.40 GHz ( 4 cpus), ~2.4 GHz soket tipini bilmiyorum.

Merhaba şu anki işlemci: Intel(r) Core (tm) i3-3110M CPU @ 2.40 GHz ( 4 cpus), ~2.4 GHz soket tipini bilmiyorum.
Bende de aynı işlemci var maalesef pek bir yükseltme seçeneğin yok
ancak 3. nesil işlemcileri takabilirsin yani 3xxx serisini

bu işlemciler senin anakartına uygun.

Intel Xeon 2 çekırdek E3110 işlemci Intel E3110 CPU E8400 3.0GHz LGA 775 6MB L2 çift çekirdekli FSB 1333MHz Bu işlemci uyumlumu acaba bilgisayarla ? İ7' Bütçe Yetmiyor Maalesef​

Intel Xeon 2 çekırdek E3110 işlemci Intel E3110 CPU E8400 3.0GHz LGA 775 6MB L2 çift çekirdekli FSB 1333MHz Bu işlemci uyumlumu acaba bilgisayarla ? İ7' Bütçe Yetmiyor Maalesef​

Maalesef sen beni yanlış anlamışsın bu işlemciler masaüstü işlemcileri senin araman gereken işlemcilerin soketi "FCPGA988" internette bu sokete uygun işlemcilerin listesi var.

senin anakartın sadece bu işlemcilerle uygun işte liste: Socket G2 / Socket rPGA988B

Şimdi anladım teşekkür ederim
bir sorum daha olacaktı ekrankart değiştirmek istiyorum bana onerdigin ekran kartı var mı fiyatı ve performans ile cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…