İşlemci anakarta göre değil sokete göre olur anakartının soketi ne ya da şu anki işlemcin ne?
Bende de aynı işlemci var maalesef pek bir yükseltme seçeneğin yokMerhaba şu anki işlemci: Intel(r) Core (tm) i3-3110M CPU @ 2.40 GHz ( 4 cpus), ~2.4 GHz soket tipini bilmiyorum.
Bende de aynı işlemci var maalesef pek bir yükseltme seçeneğin yok
ancak 3. nesil işlemcileri takabilirsin yani 3xxx serisini
Dizüstü Donanım Ürünleri Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Dizüstü Donanım Ürünleri Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
İşlemci İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz İşlemci ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bu işlemciler senin anakartına uygun.
Maalesef sen beni yanlış anlamışsın bu işlemciler masaüstü işlemcileri senin araman gereken işlemcilerin soketi "FCPGA988" internette bu sokete uygun işlemcilerin listesi var.Intel Xeon 2 çekırdek E3110 işlemci Intel E3110 CPU E8400 3.0GHz LGA 775 6MB L2 çift çekirdekli FSB 1333MHz Bu işlemci uyumlumu acaba bilgisayarla ? İ7' Bütçe Yetmiyor Maalesef
Maalesef sen beni yanlış anlamışsın bu işlemciler masaüstü işlemcileri senin araman gereken işlemcilerin soketi "FCPGA988" internette bu sokete uygun işlemcilerin listesi var.
Senin anakartın sadece bu işlemcilerle uygun işte liste: Socket G2 / Socket rPGA988B
Leptopun için mi yoksa pc'in mi var?Şimdi anladım teşekkür ederim
bir sorum daha olacaktı ekrankart değiştirmek istiyorum bana onerdigin ekran kartı var mı fiyatı ve performans ile cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.