QVL'de yer almayan RAM uyumsuzluk yapar mı?

crazyant07

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bir arkadaştan 8 GB 3000MHz G.Skill TridentZ RGB RAM almak üzereyim fakat anakartım Gigabyte Aorus B450M PRO, hem anakartın hem G.Skill sitesine girdiğimde birbirlerine uyum olmadığını, uyum listelerinde olmadığını fark ettim. Acaba alsam çalıştırır mı? O listeler haricindeki RAM'ler çalışmaz mı ya da bir sorun mu yaratır? Bilen bir arkadaş var mıdır acaba? Teşekkürler. RAM'in kodu: F4-3000C16S-8GTZR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bir arkadaştan 8 GB 3000MHz G.Skill TridentZ RGB RAM almak üzereyim fakat anakartım Gigabyte Aorus B450M PRO, hem anakartın hem G.Skill sitesine girdiğimde birbirlerine uyum olmadığını, uyum listelerinde olmadığını fark ettim. Acaba alsam çalıştırır mı? O listeler haricindeki RAM'ler çalışmaz mı ya da bir sorun mu yaratır? Bilen bir arkadaş var mıdır acaba? Teşekkürler. RAM'in kodu: F4-3000C16S-8GTZR.
Ben yurt dışından markasız bellek aldım. Hala çalışıyor.

peki teşekkürlerr aldım artık umarım çalışacaktır diğer parçalar gelinceye kadar beklemek durumundayım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı