R 5 5600 sıvı soğutma ile 85 dereceyi görüyor

efesln

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner ile işlemci sıcaklığını açtım PC de sadece Opera ve Valorant'ın giriş ekranı açık ama işlemci sıcaklığı 85'i gösteriyor az önce RAM'lerimi 2133'ten 3200'e aldım ve Valorant için TPM'yi açtım bu yüzden olabilir mi başka acaba?

Kasa, sıvı soğutma markası? Her şeyi doğru taktiğindan emin misin?

Hazır sistem olarak aldım özelleştirmelerden ekledim sıvı soğutmayı ben takmadım yani markası darkFlash twister DX-120 ver2.6 120 mm.

Hazır sistem olarak aldım özelleştirmelerden ekledim sıvı soğutmayı ben takmadım yani markası darkFlash twister DX-120 ver2.6 120 mm.

Sıvı soğutmanın üstündeki etiketi sökmeyi unutmuştum ama hala duruyor bu yüzden olabilir mi sizce.

@nexpugnable sıvı soğutmanın fanını üste takmak yerine arkaya takmışlar ama sırf bu yüzden valorantta bile 90 derece olacağını sanmıyorum bunu düzeltmek için ne yapabilirim

Son düzenleme:

Aslında sıvı soğutma modelin berbat, yetersiz. Kaliteli kule tipi işinizi çözer. Geçici süreligine undervolt falan deneyebilirsiniz.

Eğer sıvı soğutmanın işlemci üzerinde baskı yaptığı yerdeki etiketi çıkartmadıysanız çıkartın. Sebebi 100de100 odur.

Kendisi takmamis, çalışanlar büyük ihtimalle sokmustur. Tabii yine de kontrol etmekte fayda var.
hocam ısı sorunun hallettim ama sıvı soğutmanın renklerini değiştiremiyorum kutusunda programlanabilir ve değiştirilebilir rgb led işareti var ışıklarını nasıl ayarlayabilirim @nexpugnable

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…