R 5700X vs 5600X

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS açtığınız taktirde 130 FPS'leri görüyorsunuz 1080p çözünürlükte.

Arkadaşlar bu iki işlemci arasında kaldım. Hangisini almalıyım ve her ikisinde de kule tipi soğutucu yeterli olur mu? Ekran kartım 3070 monitörüm 144Hz 1080p oyunlar da FPS sorun olmaz değil mi?
5700X alın bence, fazladan 2 çekirdek ve 4 thread avantajı var.

Ryzen 5 5500 var bu kadar görmüyor 5600 iyi görüyormuş

5500 ve 5600 arasında bayağı fark var. Ama 5600X, 5700X ve 5800X fiyatlarını hak etmiyorlar bence şu an. Üstelik soğutulma güçlükleri de cabası.
Kararsız kaldım x serilerinden bir tanesini almayı istiyorum ama kule tipi soğutucuyla idare edebilir miyim bilmiyorum uzun dönem kullanmak istiyorum

Kararsız kaldım x serilerinden bir tanesini almayı istiyorum ama kule tipi soğutucuyla idare edebilir miyim bilmiyorum uzun dönem kullanmak istiyorum
5600X kule tipi soğutucuyla kullanılır rahatça ama düz 5600 ile hiçbir farkı yok neredeyse. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değmiyor.

Performans farkı tabii ki var ama yine fiyat işin içine giriyor. Hem fiyatını hak edecek güçte değiller. Hem de soğutması için ayrı bir masraf gerekiyor.
Hayır benim sormak istediğim 5700x 5800x kule tipi soğutucu ile kullanılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…