WoonTGC1 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Hiçbir sorun yokken bir anda sunucudan atıp zaman aşımına uğradı hatası geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 737 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 WoonTGC1 dedi: Hiçbir sorun yokken bir anda sunucudan atıp zaman aşımına uğradı hatası geliyor. Genişletmek için tıkla... Çık gir yap olmuyorsa PC'yi yeniden başlat gene olmuyorsa modemi resetle. Artı 0 Eksi
WoonTGC1 dedi: Hiçbir sorun yokken bir anda sunucudan atıp zaman aşımına uğradı hatası geliyor. Genişletmek için tıkla... Çık gir yap olmuyorsa PC'yi yeniden başlat gene olmuyorsa modemi resetle.
KS KS WoonTGC1 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 gokguk62 dedi: Çık gir yap olmuyorsa PC'yi yeniden başlat gene olmuyorsa modemi resetle. Genişletmek için tıkla... dostum söylediklerin çok basit ben bunların hepsini gündelik hayatımda yapıyom zaten. Böyle bir sorun olunca direkt technopatı açıp sormuyom ki Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Çık gir yap olmuyorsa PC'yi yeniden başlat gene olmuyorsa modemi resetle. Genişletmek için tıkla... dostum söylediklerin çok basit ben bunların hepsini gündelik hayatımda yapıyom zaten. Böyle bir sorun olunca direkt technopatı açıp sormuyom ki